Wat is het nieuwe werken?

Visitekaartjes: hoe val ik op?

Met een goed visitekaartje kunt u opvallen bij uw potentiële klanten of partners. Maar hoe valt u nu écht op met uw visitekaartje en zorgt u ervoor dat uw visitekaartje een goede marketing-tool wordt. Dé Kantoorvakhandel geeft u advies over het maken van een opvallend visitekaartje. Met deze tips kunt u namelijk eenvoudig zelf uw visitekaartjes maken

Papiere visitekaartjes

Bij de keuze van papier voor visitekaartjes heeft u veel mogelijkheden om op te vallen. Naast visitekaartjes van papier kunt u ook kiezen voor een visitekaartje van een ander soort materiaal, bijvoorbeeld metaal, hout, of plastic, al dan niet in een speciale vorm. Let er echter wel op dat deze zeer originele visitekaartjes vaak afwijkend zijn in dikte of vorm en daardoor niet in het opbergsysteem van visitekaartjes van de ontvangers passen. Vraag uzelf dan af: blijft mijn opvallende visitekaartje binnen hand bereik liggen, of eindigt het visitekaartje in de prullenbak? Door te kiezen voor een visitekaartje van papier, met een professioneel aanvoelende dikte, is de kans groter dat uw visitekaartje zal worden bewaard in een visitekaartmolen of visitekaartringmap.

 

Design visitekaartjes

Dé manier om boven uw concurrentie uit te springen met uw visitekaartje is een origineel design. Kies eens voor een ander ontwerp van uw visitekaartje dan de het 'standaard' witte visitekaartje met uw contactgegevens, enkelzijdig afgedrukt. Weer creatief en gebruik ook zeker de achterkant van uw visitekaartje. Laat zien waarom u uitblinkt en waarom uw producten en/of diensten afgenomen moeten worden. Kies in plaats van een liggend visitekaartje eens voor een staand kaartje. 
 

Distributie van visitekaartjes

Ook in de manier van distributie van uw visitekaartjes kunt u opvallen. Verstuurt u vaak meerdere documenten naar uw doelgroep? Met een mapje met ruimte voor een visitekaartje weet u zeker dat uw informatie niet onopgemerkt blijft. 

Bekijk ook: hoe maak ik mijn eigen visitekaartjes?

Ga voor kantoorartikelen voor het zelf printen van uw visitekaartjes naar een kantoorvakhandel bij u in de buurt

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt