Wat is het nieuwe werken?

Slim opbergen, hoe doe ik dat?

Slim opbergen 

Hoe meer spullen u verzamelt, des te meer er opgeruimd moet worden. Een werkplek kan snel veranderen in een chaos wanneer u niet regelmatig uw spullen opbergt. Met deze tips van Dé Kantoorvakhandel kunt u snel en slim uw spullen opbergen.

 

Tips voor slim opbergen

1. Geef uw spullen op in de buurt van uw werkplek een vaste locatie. Uw ordners in een archiefkast, uw documenten per project in een nette map in uw bureaula en de papieren op uw bureau kunt u verdelen in een ladebox of in brievenbakjes.
2. Plan een vast moment in binnen uw werktijd om uw bureau netjes en opgeruimd te houden. 
3. Richt een grote wand in en beschilder deze met deels schoolbordverf en deels magneetverf. Zo heeft u een trendy, heel groot memobord voor al uw losse papieren en to-do's. Liever een strakker memobord? Een glasbord geeft een hoop allure aan uw werkruimte. 
4. Berg de veel gebruikte items zo dicht mogelijk bij uw werkplek op, in een speciale kantoorkast
5. Zorg dat u de beschikking heeft over een papiervernietiger zodat de vertrouwelijke documenten die u niet meer nodig heeft gelijk kunt vernietigen. Zo voorkomt u dat er stapels papier ontstaan die overbodig zijn. 
6. Kies voor een trendy vakjeskast met vierkante archiefdozen of opbergboxen voor de spullen die u liever nog niet naar uw bedrijfsarchief wilt brengen. Zo heeft u bijvoorbeeld de projectdocumentatie van vorig jaar nog steeds snel bij de hand. 
7. Kies voor een multifunctional in plaats van een losse scanner, printer en andere kantoormachines. Dit bespaart ruimte en geeft een opgeruimd gevoel. 
8. Houd actief bij hoeveel voorraad u heeft van diverse kantoorartikelen. Zo weet u snel of u te veel of te weinig pennen, memoblokjes, lampen- en andere kantoorartikelen die handig zijn om op voorraad te hebben - heeft. 
9. Verwerk binnenkomende post direct. Handel af wat direct afgehandeld kan worden en berg de documentatie op in het daarvoor bestemde kantoorartikel voor opbergen.  
10. Berg de visitekaartjes die u ontvangt op in speciale visitekaartopbergsystemen. Zo heeft u snel de gegevens van dat ene contact van die borrel van 3 maanden terug gevonden. 

Meer weten over kantoorartikelen voor het slim opbergen van uw spullen op kantoor? Ga voor advies en verkoop naar een kantoorvakhandel in uw buurt.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt