Wat is het nieuwe werken?

Wat is een wetenschappelijke rekenmachine?

Optellen, aftrekken, vermenigvuldigen en delen kunt u met elke rekenmachine. Ook worteltrekken en machtsverheffen is iets dat u met de meest gangbare rekenmachines voor elkaar krijgt. Voor ingewikkeldere berekeningen heeft u echter al snel een wetenschappelijke rekenmachine nodig. Lees meer over de wetenschappelijke rekenmachines van Dé Kantoorvakhandel, vertegenwoordiger van 599 + 1 kantoorvakhandelaren door Nederland en België. 
 

Wetenschappelijke rekenmachines

Met een wetenschappelijke rekenmachine kunt u naast eenvoudige berekeningen ook allerlei wetenschappelijke en statistische functies zoals sinus en cosinus, tangens, gemiddelde, standaarddeviatie, inverse, faculteit, correlatie en regressie berekenen. 
 

Voorbeelden wetenschappelijke rekenmachines

Een zeer populaire wetenschappelijke rekenmachine is de Casio FX-82MS. Deze rekenmachine is veelgebruikt onder scholieren in de onderbouw, als overgang naar een grafische rekenmachine. Wilt u beschikken over een rekenmachine met zowel wetenschappelijke als goniometrische functies? Bekijk dan de duurzame en betaalbare TI-34 Multiview.
 

Rekenmachine ti-34 multiviewAndere soorten rekenmachines

Naast wetenschappelijke rekenmachines zijn er ook nog talloze andere soorten rekenmachines: grafische rekenmachines zijn nog uitgebreider dan wetenschappelijke rekenmachines. Grafieken plotten en vergelijken bijvoorbeeld. Daarnaast zijn er financiële rekenmachines verkrijgbaar, evenals zakrekenmachines, bureaurekenmachines en rekenmachines met een telrol.

Meer weten over de juiste rekenmachine voor uw berekeningen? Ga voor aanvullend advies en aanschaf van wetenschappelijke rekenmachines en andere soorten rekenmachines naar uw dichtstbijzijnde kantoorvakhandel

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt