Wat is het nieuwe werken?

Veilig werken, hoe doe ik dat?

Een veilige werkplek is helaas niet altijd vanzelfsprekend. Diverse kantoorartikelen kunnen u helpen om één of meerdere werkplekken veiliger in te richten. Dé Kantoorvakhandel geeft u een overzicht van tips en kantoorartikelen voor het veiliger maken van een werkplek of veilig werken in algemene zin. 
 

Werkplek beschermen

Hoe u uw werkplek beschermt hangt af van de risico's die gelden binnen uw bedrijfspand. Veilig werken kan gericht zijn op diverse aspecten, zoals het beschermen van uw medewerkers, het beschermen van uw bedrijfspand in algemene zin en het beschermen van uw bedrijfsdata.
 

Kantoorartikelen gericht op veilig werken

Diverse kantoorartikelen kunnen u ondersteunen bij het inrichten van een veilige werkplek. Denk bijvoorbeeld aan kantoorartikelen gericht op brandpreventie, EHBO-artikelen en brand- en inbraakwerende kasten

 

Winkelbeveiliging

Om uw winkelpand zo goed mogelijk tegen inbraak en diefstal te beschermen zijn er via Dé Kantoorvakhandel diverse kantoorartikelen verkrijgbaar die uw winkel kunnen beveiligen. Lees ook: winkelbeveiliging, wat zijn de must-haves?. Denk hierbij aan valsgelddetectoren, kluizen en winkelspiegels. 

Wilt u meer weten over een veilige werkplek en kantoorartikelen die een veilige werkplek mede ondersteunen? Ga voor advies en aanschaf van kantoorartikelen gericht op veilig werken naar een kantoorvakhandel bij u in de buurt. Met ruim 600 bij Dé Kantoorvakhandel aangesloten kantoorvakhandels is deskundig advies nooit ver weg. 

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt