Wat is het nieuwe werken?

Waar vind ik een kantooragenda?

Vergeet nooit meer een afspraak of maak per ongeluk dubbele afspraken met een overzichtelijke kantooragenda. Bent u op zoek naar een kantooragenda? Bij een kantoorvakhandel bij u in de buurt kunt u diverse kantooragenda's vinden. In dit artikel geeft Dé Kantoorvakhandel u een overzicht van diverse kantooragenda's

Persoonlijke agenda's

U hebt bij de keuze van uw kantooragenda talloze mogelijkheden; korte of lange kantooragenda's, kantooragenda's met een spiraal, kantooragenda's met een weekindeling verdeeld over 2 bladzijden. Heeft u meer ruimte nodig in uw agenda? Kies dan voor een kantooragenda met één dag per bladzijde. 
 

Kantooragenda delen

Naast de talloze persoonlijke agenda's kunt u ook kiezen voor een groepsagenda die u makkelijk met uw collega's kunt delen. Deze kantooragenda's hebben een paginaindeling per dag met meerdere kolommen op de bladzijde. Zo heeft iedere collega zijn/haar eigen kolom en heeft u snel het overzicht wie wanneer een plek vrij heeft in de agenda. Handig wanneer u nauw samenwerkt met collega's in uw team en af en toe afspraken van elkaar over neemt. 


Meer weten over kantooragenda's of andere kantoorartikelen? Ga voor advies en aanschaf naar een kantoorvakhandel bij u in de buurt. Wilt u ook voor andere kantoorartikelen advies krijgen? Onder het kopje Advies kunt u per thema advies krijgen over kantoorartikelen. 

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt