Wat is het nieuwe werken?

Waarvoor gebruik ik presentatiemappen?

Presentatiemappen geven stijl en allure aan uw documenten. Het woord zegt het al: presentatiemappen kunt u gebruiken ter ondersteuning van uw persoonlijke presentatie. Met een stijlvolle presentatiemap komt u gestructureerd en netjes voor de dag.

Er zijn diverse soorten presentatiemappen met elk hun eigen functie: het bewaren, vervoeren of presenteren van uw documenten. De verschillende presentatiemappen kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken. Dé Kantoorvakhandel zet een paar voorbeelden van het gebruik van presentatiemappen voor u op een rijtje:

Cursus

Geeft u een cursus? Met een overzichtelijke presentatiemap blijft het cursusmateriaal snel bij uw cursisten hangen.

Sollicitatie

Heeft u binnenkort een sollicitatiegesprek en wilt u uw portfolio presenteren? Met een professionele presentatiemap in de vorm van een showalbum presenteert u stijlvol uw portfolio.

Beurs

Geeft u een presentatie op een beurs? Leg in uw stand een aantal presentatiemappen met aantrekkelijk promotiemateriaal om een goede indruk achter te laten bij uw publiek.

Netwerkborrel

Neem een professioneel ogende, leren presentatiemap mee in uw aktetas als u naar een netwerkborrel gaat. Goed om terloops uw product of dienst te kunnen presenteren als dit ter sprake komt. Met een dergelijk stijlvolle presentatiemap is de eerste stap naar een goede indruk snel gezet.

Bekijk het overzicht van presentatiemappen van Dé Kantoorvakhandel. Naast diverse presentatiemappen kunt u ook voor zeer veel andere kantoorartikelen gericht op presenteren terecht bij een kantoorvakhandel bij u in de buurt.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt