Welke cartridge past in welke printer?

Soorten Kyocera toners

Een Kyocera printer werkt op toner. Uit de toner haalt de printer zijn inkt om zo het gewenste afdruk resultaat te krijgen. Door de toner cartridge op tijd te vervangen gaat de printer langer mee en geniet u van optimale kwaliteit. Bovendien zou het vervelend zijn wanneer u een document wilt printen en dat de inkt op is. Het is handig om daarom een voorraad van toners op kantoor te hebben liggen. Maar welke soorten Kyocera toners zijn er allemaal?
 

Soorten Kyocera toner


Het wordt aangeraden, wanneer u een Kyocera printer in gebruik heeft, ook toner van het merk Kyocera aan te schaffen. Het is overigens wel mogelijk om gebruik te maken van compatible toners. Desalniettemin is het gebleken dat, op lange termijn, het voor de kwaliteit beter, en de kosten voordeliger is, om de originele toner van Kyocera te gebruiken.
Er zijn verschillende soorten Kyocera toner in de aanbieding voor uw printer, bijvoorbeeld toner voor een laser printer, verschillende kleuren toner etc. De toners zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, geel, blauw en rood. Is het tijd om uw Kyocera toner te vervangen? Let er dan goed op welke soort toner u nodig heeft. Dit kan namelijk per printer verschillen.
 

Duurzaam en milieuvriendelijkheid


Bij Kyocera staan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel. Kyocera biedt daarom ook ecologisch en economisch verantwoorden printers aan. Deze printers heten de ECOSYS printers, de printer behoeft dan ook een ander soort toner.

Het is belangrijk om de juiste toner bij de juiste printer te vinden zodat u zo lang mogelijk en het liefst ook zo duurzaam mogelijk, uw printer optimaal kunt gebruiken. Gebruik bij twijfel over de benodigde toner de cartridge selector.
 
Voor het aanschaffen van nieuwe toner kunt u terecht bij de kantoorvakhandel bij u in de buurt. Deze vindt u eenvoudig met de postcodezoeker.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt