Welke cartridge past in welke printer?

Welke soorten HP toners zijn er?

Weten welke soorten HP toners er zijn? Wanneer u gebruik maakt van een printer van het merk HP, is het verstandig om HP toners te gebruiken. Maar hoe weet u nou welke soorten HP toners u nodig heeft voor uw type printer?
 

Soorten toners

Er zijn verschillende soorten toners te verkrijgen voor uw HP printer. Zo kunt u compatible toners aanschaffen, of toners voor een laserprinter, inkjetprinter of multifunctional. Waar u goed op moet letten wanneer u toners aanschaft, is dat u het goede merk koopt. Maakt u gebruik van een HP printer? Koop dan ook toners van het merk HP om een zo goed mogelijk printresultaat te krijgen. 

Toners van HP zijn tevens verkrijgbaar in standaard zwart of in kleurentoners. Zorg er altijd voor dat u beide toners van HP op voorraad hebt zodat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.
 

Deskundig advies

U kunt HP toners via verschillende websites online gemakkelijk en snel aanschaffen. Heeft u behoefte aan deskundig advies omdat u niet precies weet welke u nodig heeft voor uw printer? Ga dan naar uw plaatselijke kantoorvakhandel voor deskundig advies over HP toners.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt