Welke cartridge past in welke printer?

Cartridges vergelijken?

Cartridges vergelijken is Wanneer u cartridges aan wilt schaffen voor op kantoor, is het verstandig dat u cartridges met elkaar gaat vergelijken. Er zijn namelijk ontzettend veel soorten cartridges te verkrijgen, denk aan het type, merk en prijs. Maar wat moet u weten als u cartridges gaat vergelijken?
 

Soorten cartridges

U kunt natuurlijk de originele cartridges aanschaffen, maar ook kiezen voor de gerecyclede versie van deze cartridges als alternatief. De gerecyclede cartridges zijn vaak een goedkoper alternatief dan de originele cartridges. 

Tevens zijn er inktcartridges verkrijgbaar en toners. Dit is afhankelijk van het soort printer dat u gebruikt. Inktcartridges werken met inkttank en toners met een printkop.
 

Imitatiecartridges

Er bestaan twee soorten imitatiecartridges, dit zijn compatible cartridges en remanufactured cartridges. Dit betekent nagemaakte cartridges en gerecyclede cartridges. Compatible, nagemaakte, cartridges zijn vaak een goedkopere oplossing dan originele cartridges en gerecyclede cartridges zijn originele cartridges geweest maar nu hergebruikt. 

Bent u op zoek naar cartridges of wilt u cartridges vergelijken maar weet u niet waar u moet beginnen? Gebruik dan onze postcodezoeker en vindt een kantoorvakhandel bij u in de buurt voor persoonlijk advies omtrent cartridges!

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt