Welke cartridge past in welke printer?

Maakt u gebruik van een Kyocera printer? Dan heeft u Kyocera toners nodig om er voor te zorgen dat uw Kyocera printer werkt. Het zou vervelend zijn wanneer u een document probeert uit te printen en dat de inkt op is. Zorg er daarom voor dat u altijd een voorraad met cartridges en toners op kantoor heeft liggen. Maar welke soorten Kyocera toners zijn er allemaal?
 

Soorten Kyocera toners

Wanneer u gebruik maakt van een printer van het merk Kyocera, is het verstandig dat u ook toners van het merk Kyocera gebruikt. Het is mogelijk om gebruik te maken van compatible toners, maar toch wordt er nog vaak een beroep gedaan op de originele Kyocera toners.

Er zijn veel soorten Kyocera toners die u kunt aanschaffen voor uw printer. Denk hierbij aan verschillende kleuren laserprinter toners. Deze toners zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, geel, blauw en rood. Wanneer u Kyocera toners gaat aanschaffen is het verstandig dat u er altijd goed op let welke soort u moet hebben. Dit kan namelijk per printer verschillend zijn.
 

Cartridge Selector

Wanneer u twijfelt over of u de juiste Kyocera cartridge gebruikt in uw printer, kunt u het beste hier advies over inwinnen. Dankzij de Cartridge Selector zult u nooit de verkeerde cartridge kopen voor uw printer. 

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt