Welke cartridge past in welke printer?

Welke soorten inktpatronen verkoopt de kantoorvakhandel?

Wanneer de inkt in uw printer op is heeft u nieuwe inktpatronen nodig. Inktpatronen kunt u online op veel verschillende website verkrijgen, maar ook in uw plaatselijke kantoorvakhandel. Maar hoe weet u welke soorten inktpatronen uw kantoorvakhandel verkoopt?
 

Soorten inktpatronen

Het is belangrijk dat u van tevoren weet welk soort inktpatronen u nodig heeft voor uw printer. Er zijn namelijk veel soorten inktpatronen te verkrijgen die het printgedrag van uw printer kunnen beïnvloeden. Let bij de aanschaf van inktpatronen in ieder geval altijd op het merk en type printer dat u heeft. Ook kunt u het oude inktpatroon gebruiken. 

Er zijn inktpatronen beschikbaar voor laserprinters en inkjetprinters, maar ook compatible inktpatronen. Laatstgenoemde zijn een goedkoop alternatief voor inktpatronen. 
 

Advies over inktpatronen

De meeste kantoorvakhandelaren verkopen veel soorten inktpatronen. Wanneer u op zoek bent naar een specifiek merk inktpatroon, kunt u het beste bij uw plaatselijke kantoorvakhandelaar informeren of zij deze in hun assortiment hebben. Advies vragen bij uw plaatselijke kantoorvakhandelaar kan ook altijd. 

Wilt u zeker weten dat u de goede inktpatronen of cartridges koopt voor uw printer? Maak dan gebruik van de Cartridge Selector. Voer hier het printertype, model en cartridgenummer in en u weet zeker dat u de goede cartridge besteld voor uw printer!

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt