Welke cartridge past in welke printer?

Welke soorten Brother toners zijn er?

Wilt u weten welke soorten Brother toners er zijn? Printers kunnen geen documenten en afbeeldingen afdrukken zonder toners. Er zijn veel merken toners en printers. Het is belangrijk dat u altijd de juiste toner in de juiste printer gebruikt. Wanneer u bijvoorbeeld een printer heeft van het merk Brother, moet u Brother toners gebruiken. Maar welke soorten Brother toners zijn er?
 

Soorten Brother toners

Er is natuurlijk een verschil wat Brother toners betreft als we het hebben over zwarte toners of kleuren toners. Zo zijn Brother toners verkrijgbaar in zwart, maar ook in een heel kleurenset met blauw geel en rood. Verder is het belangrijk dat u goed op het type Brother printer let wanneer u toners aanschaft, dit is erg belangrijk. 
 

Neem oude toner mee
 

Wanneer u twijfelt over welke nieuwe Brother toners u wilt aanschaffen voor uw printer, kunt u er voor kiezen om de oude toner mee te nemen naar de winkel. Ook kunt u het type van de toner opschrijven om op deze manier altijd de juiste Brother toners aan te schaffen zodat uw printer optimaal functioneert.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt