​Met welke printer kan ik duurzaam en milieuvriendelijk werken?

 
Milieuvriendelijk printen? Ondernemen met oog voor het milieu is allang geen nieuws meer. Maar hoe kunt u zo milieuvriendelijk of zo duurzaam mogelijk printen? Welke machines zorgen voor ecologisch en economisch verantwoord printen?


KYOCERA ECOSYS

Fabrikant KYOCERA biedt ideale oplossingen op het gebied van duurzaam ondernemen en milieuvriendelijk printen met een duurzame printer. ECOSYS staat voor Economy, Ecology en System Printing. Dankzij het KYOCERA ECOSYS concept ontwikkeld KYOCERA al jaren producten met de volgende doelstellingen:

  • Drastische reductie gebruik van nieuwe materialen
  • Drastische reductie afval tijdens productie
  • Drastische reductie invloed van onze producten op het milieu

 

ECOSYS printers

KYOCERA ECOSYS printers helpen u uw directe printkosten te optimaliseren, denk hierbij aan de kosten per pagina. Voor organisaties waar veel geprint of gekopieerd wordt, kunnen de kosten van verbruiksmaterialen enorm oplopen. Veel ‘traditionele’ tonercartridges bestaan uit drum, developer en toner. Elke keer dat de toner op is, moet u dus drie elementen vervangen, zelfs als dit niet nodig is. KYOCERA printers gebruiken een systeem waarbij deze drie elementen los van elkaar vervangen kunnen worden. Als de toner op is, wordt de tonerbox vervangen. Niet meer en niet minder.

U kunt de volgende ECOSYS printers bij uw kantoorvakhandel bestellen:
 
Voordelig én zo milieuvriendelijk mogelijk printen, dat is de boodschap van KYOCERA ECOSYS. U vindt de producten van KYOCERA dichterbij dan u denkt, namelijk bij uw lokale kantoorvakhandel. Voer uw postcode in en kijk waar u terecht kunt voor informatie en advies over KYOCERA ECOSYS producten. 

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt