Welke cartridge past in welke printer?

Ik wil een A3-printer kopen, waar moet ik op letten?

Hoge kosten voor het drukken van uw A3-formaat papier kunt u eenvoudig voorkomen met het kopen van een A3-printer. Dé Kantoorvakhandel beschikt over een ruim assortiment A3-printers. Hieronder vindt u tips voor het kopen van een A3-printer. Zo weet u precies waar u op het moet letten bij het kopen van een A3-printer. 


A3-printer kopen

Merk A3-printer

Multifunctional brother mfc-j5910dwVolgens Dé Kantoorvakhandel is leverancier Brother specialist op het gebied van A3-printers. Een groot deel van het assortiment van Brother-printers kan tot A3-printen. Brother levert printers van uitstekende kwaliteit en staat bekend om haar goede service. Doordat Brother alle producten zelf assembleert blijft de gebruiksvriendelijkheid van de printers gewaarborgd.


 

Multifunctionele A3-printer

Let bij het kopen van een A3-printer of uw A3-printer multifunctioneel is of niet. Zo kunt u met hetzelfde apparaat ook eenvoudig op A3-formaat kopiëren en kunt u met uw A3-printer scannen en faxen. 
 

Printresolutie A3-printer

Voor het maken van haarscherpe prints heeft u een A3-printer nodig met een goede printresolutie. Dé Kantoorvakhandel adviseert u een A3-printer te kopen met een printresolutie van 1200x6000 dpi of hoger. 

Wilt u meer weten over A3-printers? Ga voor advies en aanschaf van A3-printers en andere kantoorartikelen naar een kantoorvakhandel bij u in de buurt

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt