Welke cartridge past in welke printer?

Nieuwe cartridges voor printer

De cartridge van uw printer is leeg en u vraagt zich af wat de mogelijkheden voor u zijn. Het belangrijkste is dat u kijkt wat voor printer u bezit, dit is namelijk van groot belang wat voor cartridges u nodig heeft. Ook is het mogelijk om te zoeken via het cartridgenummer wat op uw huidige cartridge vermeld staat. 
 

Mogelijkheid om aan een nieuwe cartridge te komen

Er zijn twee manieren om aan nieuwe cartridges te komen. De eerste mogelijkheid is om naar uw lokale kantoorvakhandel te gaan, het voordeel hiervan is dat u bij uw lokale kantoorvakhandel om advies kunt vragen en zij daar de vakkennis beschikbaar hebben om u te helpen. Ten tweede kunt u ook de beslissing nemen om cartridges via het internet te bestellen, het voordeel wat dit met zich meebrengt is dat dit over het algemeen goedkoper is. Het nadeel is dat u niet om hulp kunt vragen. 
 

Typen cartridges

U kunt uit een drietal typen cartridges kiezen.
  • Origineel, een cartridge die is gemaakt door uw eigen printerfabrikant. 
  • Alternatief Nieuw, deze cartridges worden niet door uw printerfabrikant geproduceerd, maar kunnen wel in combinatie met uw printer gebruikt worden. 
  • Alternatief Gebruikt, lege cartridges die bij uw printerfabrikant zijn ingeleverd, schoongemaakt en opnieuw gevuld met inkt. 

Originele cartridges zijn van een betere kwaliteit, maar zijn logischerwijs wel duurder dan alternatieve cartridges zijn. 

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt