Welke cartridge past in welke printer?

Er zijn veel verschillende soorten printers, en dus ook veel soorten cartridges, op de markt. Wanneer u een voorraad cartridges aanschaft voor thuis of op kantoor, is het goed om te weten welke cartridges u nodig heeft voor uw printer.

Niet alle cartridges passen namelijk in alle typen printers. Maar hoe weet u nou welke cartridge in welke printer past?
 

Soorten printers

Er zijn veel verschillende soorten printers op de markt, denk aan inkjet-en laserprinters. Voor deze twee soorten printers alleen al gelden al verschillende soorten cartridges. 

Een inkjetprinter maakt gebruik van vloeibare inkt terwijl een laserprinter werkt met toner. Toner is fijn poeder wat op papier gedrukt wordt. Een tonercartridge is in principe vaak duurder om aan te schaffen, maar uiteindelijk gaat deze vaak langer mee dan een inktcartridge. 


 

De Cartridge Selector

Omdat het soms lastig is om te onthouden welke cartridge in uw printer moet, kunt u terecht bij de Cartridge Selector. Dankzij de Cartridge Selector weet u zeker dat u altijd de goede cartridge voor uw printer bestelt. 

Hoe werkt de Cartridge Selector? U kunt op de website gemakkelijk zoeken naar de juiste cartridge voor uw printer. Voer het printermerk, type, model of cartridgenummer in en de Cartridge Selector geeft aan welke cartridge u nodig heeft voor uw printer. Simpel toch?!
 

Advies nodig over cartridges?


Wanneer u op zoek bent naar advies over cartridges omdat u niet weet welke cartridge in welke printer past, kunt u altijd uw lokale kantoorvakhandelaar om advies vragen. Via onze verkooppuntenzoeker vindt u in enkele seconden de kantoorvakhandelaar bij u in de buurt.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt

Subvragen