Wat is een valsgelddetector?

Welke soorten opbergboxen zijn er?

Met opbergboxen bewaart u eenvoudig de spullen en documenten die u niet in het zicht wilt opbergen. Opbergboxen zijn uitstekend geschikt om snel een opgeruimd (thuis)kantoor te creëren. Bekijk hieronder de selectie opbergboxen die Dé Kantoorvakhandel voor u op een rij heeft gezet:
 

Soorten opbergboxen

Via de ruim 600kantoorvakhandels, aangesloten bij Dé Kantoorvakhandel, kunt u diverse soorten opbergboxen kopen. 

Opbergeboxen

Opbergbox leitz click & store 265x188x335mm blauwOpbergboxen in het formaat van een schoenendoos, of grote vierkante opbergboxen? Verkrijgbaar in diverse trendy kleuren biedt Leitz een ruim assortiment opbergboxen, uitstekend geschikt voor uw (thuis)kantoor. Deze opbergboxen zijn handig stapelbaar, met ruimte aan de voorkant voor een beschrijving van de inhoud van de opbergbox. Wilt u veel opbergboxen stapelen? Kies dan voor de variant met een hengsel, zodat u eenvoudig de juiste doos uit de stapel kunt trekken zonder de boel overhoop te halen. De opbergboxen zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart, blauw, oranje, groen en roze. Wilt u uw CD- of DVD-collectie netjes opruimen? Ook hier zijn speciale opbergboxen voor. 

 

Hangmappenboxen

Speciaal voor het opbergen van een klein aantal hangmappen heeft Dé Kantoorvakhandel een opbergbox voor hangmappen in haar assortiment. Deze boxen zijn verkrijgbaar in het wit of in het zwart. 
 

Tijdschriftencassettes

Onder opbergboxen rekent Dé Kantoorvakhandel ook de collectie tijdschriftencassettes. Deze opbergboxen sluiten perfect aan bij de overige opbergboxen van leverancier Leitz

 

Ladenboxen

De ladenboxen als opbergbox hebben extra brede lades, zodat u niet alleen documenten kunt opbergen, maar ook kleine kantoorbenodigdheden zoals perforators, nietmachines en andere bureauaccessoires. Deze boxen hebben 3 lades of 4 lades en zijn verkrijgbaar in het wit en in het zwart. 

Bovenstaande opbergboxen zijn verkrijgbaar bij een kantoorvakhandel bij u in de buurt

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt