Wat is een valsgelddetector?

Welke opvulmaterialen zijn er?

Om de inhoud van uw pakket goed te beschermen en te fixeren wordt er doorgaans gebruik gemaakt van opvulmateriaal. Zo kan de inhoud van uw pakket niet gaan schuiven als de doos niet nauw om de inhoud heensluit. Bekijk hier de verschillende mogelijkheden van opvulmateriaal. 
 

Opvulchips

Schokabsorberend opvulmateriaal om producten optimaal te beschermen tijdens verzending: opvulchips is het ideale opvulmiddel voor uw pakket. Door de vernieuwde W-vorm hebben de opvulchips een groter inhakend vermogen waardoor er minder vulmiddel nodig is. Deze opvulchips zijn vervaardigd uit gerecycled materiaal en kunnen ook weer gerecycled worden, wat het een zeer duurzaam vulmiddel maakt. 
 

Luchtkussenfolie

Deze vorm van opvulmateriaal, luchtkussenfolie, zorgt ervoor dat de kwetsbare inhoud van uw pakket extra goed beschermd wordt. Hierdoor kunt u ook eenvoudig meerdere kwetsbare items in één pakket versturen, omdat luchtkussenfolie, anders dan opvulchips, daadwerkelijk om het artikel heen blijft zitten. 
 

Andere soorten opvulmateriaal

Andere opvulmaterialen die u kunt gebruiken voor uw verzending zijn opgeblazen plastic zakken, kartonstrookjes, kurken, houtwol, cellofaanwol en papierwol.

Meer weten over opvulmaterialen voor uw verzending? Ga voor aanschaf van opvulmateriaal naar een kantoorvakhandel bij u in de buurt. Uw kantoorvakhandel beschikt over een assortiment van 21.000 kantoorartikelen, waaronder opvulmaterialen en andere verpakkingsmaterialen

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt