Wat is een valsgelddetector?

Hoe herken ik vals geld?

Wilt u vals geld herkennen? Vals geld kunt u snel en eenvoudig herkennen met meerdere hulpmiddelen. Voorkom dat u vals geld ontvangt en daardoor omzet misloopt met de valsgelddetectoren van Safescan


Valsgeldscanners

De valsgelddetectoren van Safescan kunnen zeer nauwkeurig vals geld herkennen dankzij de volgende kenmerken: met behulp van UV- en witlicht controleert u de UV-, watermerk-, microprint- en metaaldraad-kenmerken van alle biljetten in alle valuta.


Valsgeld detector safescan model 155i automatisch zwartAutomatische valsgelddetectoren

Met de automatische valsgelddetecoren zoals de Safescan 155i-automatisch beschikt u over de ultieme bescherming tegen valse biljetten, vals geld wordt direct herkend. Met een 6-voudige detectie worden de biljetten van verschillende valuta en zelfs nieuwe 10 euro biljetten gescand op de volgende kenmerken: magnetische inkt, metaaldraad, infrarood, watermerk, lengte en dikte. De automatische valsgelddetectoren geven direct een signaal wanneer u te maken heeft met vals geld. Onmisbaar in elke kassaomgeving. 
 


UV-valsgelddetectoren

De energiezuinige en duurzame UV-valsgelddetectoren van Safescan scannen uw biljetten, credit cards, paspoorten en ID-bewijzen op echtheid. De UV-eigenschappen lichten op en met de sterk witte lamp van de UV detectoren kunt u snel vaststellen of het watermerk, microprint en veiligheidsdraad echt of vals zijn. 
 

Biljettelmachine safescan model 2665 valsgelddetectie grijsBiljettelmachines met vals geld detectie

Naast automatische en UV-valsgelddetectoren kunt u ook met de biljettelmachines van Safescan nagaan of u met vals geld te maken heeft. Een voorbeeld is de Safescan Biljettelmachine 2565. Deze biljettelmachine met automatische valsgelddetector is 100% getest door de Europese Bank. 
 


Overige valsgelddetectoren

Kiest u liever voor een simpele, draagbare manier om vals geld te herkennen? Dé Kantoorvakhandel heeft diverse producten van Safescan in haar assortiment die mobiel zijn, en snel in het gebruik. Meer weten over de producten van Safescan? Ga voor advies en verkoop naar uw dichtstbijzijnde kantoorvakhandel.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt