Wat is een valsgelddetector?

Wat is een vals geld pen?

Wat is een vals geld pen? Vals geld herkennen met behulp van een pen? Dit is mogelijk! Er is een vals geld detector pen die u aan kunt schaffen. Door middel van deze stift ziet u direct of u te maken heeft met vals geld.

Wanneer u veel te maken heeft met contact geld is het vast wel eens voorgekomen dat u vals geld heeft aangetroffen. Dit is erg vervelend en daarom zijn er allemaal vals geld detectoren welke u kunt gebruiken om dit te voorkomen. De vals geld pen is één van deze hulpmiddelen om vals geld te herkennen. Wij vertellen u alles over de vals geld pen. Handige tips over het gebruik van de vals geld pen.

Werking vals geld pen

Wilt u weten hoe de vals geld pen werkt? U kunt met behulp van een vals geld pen direct controleren of u te maken heeft met vals geld. De echtheid van bankbiljetten wordt gecontroleerd door middel van de vals geld pen. Met de vals geld pen is het mogelijk om alle valuta te testen.

Met de vals geld pen zet u een streep op het betreffende bankbiljet dat u wilt controleren. Wanneer deze streep verkleurt, heeft u te maken met een vals biljet. Wanneer de streep langzaam vervaagt en verdwijnt, heeft u te maken met echt goed. De vals geld pen kunt u tot op wel 10.000 bankbiljetten gebruiken. Wanneer u twijfelt of u met vals geld te maken heeft, kunt u de echtheid zo controleren!

Meer informatie

Wilt u ook hulpmiddelen om vals geld te herkennen? Gebruik dan onze postcodezoeker om zo een kantoorvakhandel bij u in de buurt te vinden. Hier staan professionals voor u klaar om u te helpen met het vinden van een goede vals geld pen. 

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt