Wat is een valsgelddetector?

Welke postzegels kan ik kopen bij een kantoorvakhandel?

Sinds enkele jaren wordt de waarde van een postzegel niet meer vermeld op postzegels, maar is deze vervangen door een vast cijfer 1 of 2. Bij uw lokale kantoorvakhandel kunt u als ZZP'er ook terecht voor de aanschaf van diverse postzegels voor Nederlandse en buitenlandse post. Dé Kantoorvakhandel zet voor u op een rij welke postzegels u kunt kopen bij een Nederlandse kantoorvakhandel bij u in de buurt, aangesloten bij Dé Kantoorvakhandel.  


Postzegels kopen

Internationaal
0 - 20 g 1 x Internationaal 1
20 - 50 g 2 x Internationaal 1
50 - 100 g  3 x Internationaal 1
100 - 250 g  5 x Internationaal 1
250 gr - 2 kg 9 x Internationaal 1

Nederland  
0 - 20 g 1 x Nederland 1
20 - 50 g 2 x Nederland 1 of 1 x Nederland 2*
50 - 100 g  3 x Nederland 1
100 - 250 g  4 x Nederland 1
 
 

Postzegel nl waarde 1 zelfklevend 200 stuksPostzegels voor Nederlandse post

De postzegels die u kunt kopen bij een kantoorvakhandel zijn zelfklevend en zitten op een rol van 100 stuks voor de postzegels met waarde 2. De postzegels met waarde 1 zijn te koop per rol van 200 postzegels. 
 

Postzegels voor buitenlandse post

Voor het versturen van poststukken naar het buitenland heeft u postzegels voor Europa of de rest van de wereld nodig. Beide soorten postzegels zijn zelfklevend en zijn te koop per rol van 50 postzegels. Bij het gebruik van deze postzegels gaan uw poststukken met voorrang de grens over, aangezien deze postzegels een 'priority zegel' bevatten. Tot 20 gram plakt u 1 zegel. Bij hogere gewichten moet u meerdere postzegels plakken. 

 

Aangetekende brieven

Met de postzegels van een bij Dé Kantoorvakhandel aangesloten kantoorvakhandel, kunt u uw poststukken tot 2 kilogram aangetekend versturen met een speciale postzegel voor aangetekend versturen. U heeft bij het aangetekend versturen garantie van verzending en ontvangst. U ontvangt zowel een verzendbewijs als een sein van de handtekening bij ontvangst. 

 

Postzegels voor pakketten

Pakketten van 0 tot 10 kilogram kunt u versturen met de speciale pakkettenzegels, verkrijgbaar bij uw lokale kantoorvakhandel. U kunt bij deze postzegels voor pakketten kiezen uit standaard of aangetekende verzending. Beide soorten zendingen kunt u volgen via Track & Trace. Met de postzegels voor het versturen van aangetekende pakketten is uw zending tot € 500,- verzekerd tegen verlies en beschadiging. 

Uw dichtstbijzijnde kantoorvakhandel voor de aanschaf van postzegels en andere kantoorartikelen vindt u via de postcodezoeker

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt