Safescan ontwikkeld en produceert specialistische apparatuur die organisaties en bedrijven helpt om veiliger en efficiënter te werken: valsgelddetectoren, geldtelmachines en tijdregistratiesystemen omvatten een deel van het assortiment van Safescan. De betrouwbare en betaalbare oplossingen worden in heel Europa gewaardeerd om hun bedrijfszekerheid, bedieningsgemak en aantrekkelijke prijsstelling, waarbij de service van Safescan voorop staat.


Met de geldtelmachines van Safescan is het eenvoudig om snel grote delen geld te tellen. De valsgelddetectoren checken biljetten en ID’s op meerdere echtheidskenmerken en zijn 100% positief beoordeeld en getest door de Centrale Bank. Met een tijdregistratiesysteem van Safescan heeft een bedrijf real-time inzicht in de aanwezigheid van medewerkers en wordt de data automatisch met eigen HR-software gedeeld voor de loonadministratie. De geldtelmachines van Safescan tellen niet alleen geld, maar herkennen ook afwijkende biljetten. Met een Safescan geldtelmachine kunt u op 6 punten valse biljetten herkennen: UV, magnetische inkt, metaaldraad, infrarood, dikte én formaat. Kies voor geldtelmachines, valsgelddetectoren en tijdregistratie van Safescan en ontvang maar liefst 3 jaar garantie.

Safescan assortiment

Kantoorbenodigdheden

Op deze pagina vindt u een ruim overzicht van vele kantoorbenodigdheden zoals plakband, perforators, nietmachines en andere bureauaccessoires. Voor de inrichting van een kantoor zijn goede en praktische kantoorartikelen onmisbaar. Denk niet alleen aan de kleine bureauaccessoires, maar ook aan een ladenbox of een bureau-onderlegger.

Facilitaire Artikelen

Een kantoorinrichting is pas compleet als ook gedacht is aan zaken die niet direct te maken hebben met de kernactiviteiten, de facilitaire artikelen. Hier vindt u facilitaire kantoorartikelen die onnodige werkonderbreking voorkomen en het kantoorleven veraangenamen. 

Safescan: valsgelddetectoren, geldtelmachines en tijdregistratie

Hoe herken ik vals geld?

Safescan is al jaren een toonaangevende leverancier van valsgelddetectoren. Met deze detectoren herkent u in enkele seconden of u met vals geld of een vals identiteitsbewijs te maken heeft. De valsgelddetectoren kunnen zeer nauwkeurig de volgende kenmerken herkennen: met behulp van UV- en witlicht controleert u de UV-, watermerk-, microprint- en metaaldraad-kenmerken van alle biljetten in alle valuta.

Tijdregistratie was nog nooit zo makkelijk

Safescan biedt talloze oplossingen om de tijdregistratie van uw medewerkers te vereenvoudigen. De betrouwbare producten uit de Safescan TA-900-serie registreren makkelijk de aanwezigheid en overtijd van uw personeel. Met de RFID en vingerafdruksensor zijn uw medewerkers in een luttele seconde geregistreerd. De TA-900-serie van Safescan wordt geleverd met software voor tijdregistratie, te koppelen met uw HR-software.

Vragen over Safescan? Dé Kantoorvakhandel staat voor u klaar.

Neem contact met ons op