Leitz bij Dé Kantoorvakhandel

Het merk voor premium kantoorartikelen

Leitz is het vooraanstaande merk van kwaliteitsproducten en levert een unieke combinatie van innovatie en modern of klassiek design met een uitstekende techniek en kwaliteit. Producten hebben een degelijke en duurzame constructie en een garantie tot 10 jaar.

Als marktleidend merk steken we veel energie in innovatie. We baseren ons op de ervaringen van de mensen die onze producten dagelijks gebruiken. Wij geloven dat het mogelijk is om goede producten nog beter te maken – sterker, sneller – qua vorm en qua functie. In de eerste plaats beter voor jou – op kantoor, thuis en overal daartussen. Ons doel is om producten te ontwerpen en te produceren die niet alleen functioneel zijn, maar ook prettig in gebruik.

Leitz assortiment

ICT Accessoires

Op deze pagina staat een overzicht van ICT accessoires. Bent u op zoek naar informatie over USB-sticks, herschrijfbare cd's of dvd's, of een bescherming voor uw smartphone of tablet? Hier vindt u informatie over moderne en leuke ICT-accessoires!

Kantoormachines

U ziet hier een overzicht van verschillende kantoormachines. Elk kantoor vraagt om een eigen aangepaste inrichting met de juiste machines. Hier vindt u printers, kopieermachines en multifunctionals - de zo geheten all-in-ones - wat het werken op een kantoor effectief maakt.

Presenteren

Op deze pagina staan producten die u helpen bij uw presentatie of het presenteren van u zelf of uw bedrijf. De producten zijn overzichtelijk gerangschikt en per product krijgt u informatie over de mogelijkheden die dit product biedt bij het presenteren.

Papierwaren

Op deze pagina staan papierwaren. We kunnen nu eenmaal niet zonder papier. Ondanks het feit dat we heel veel met onze computer kunnen doen is en blijft papier een veel gebruikt product. Op deze pagina vindt u dan ook papierwaren in allerlei soorten, kleuren en maten.

Kantoorbenodigdheden

Op deze pagina vindt u een ruim overzicht van vele kantoorbenodigdheden zoals plakband, perforators, nietmachines en andere bureauaccessoires. Voor de inrichting van een kantoor zijn goede en praktische kantoorartikelen onmisbaar. Denk niet alleen aan de kleine bureauaccessoires, maar ook aan een ladenbox of een bureau-onderlegger.

Opbergen

Het lijkt een beetje achterhaald, toch worden nog heel veel documenten op papier vastgelegd en opgeborgen. Natuurlijk worden steeds meer archieven digitaal opgeslagen, maar een aantal documenten, zoals originele contracten, bewaren we nog steeds op papier. Slim opbergen is een kunst.

Schrijfwaren

Hoewel er door u waarschijnlijk veel met computers wordt gewerkt en heel veel digitaal gebeurt, zijn schrijfwaren en tekenartikelen niet weg te denken uit kantoren. Hier vindt u verschillende schrijfwaren en tekenartikelen, van populaire ballpoints tot potloden en van kleurkrijt tot inktpatronen voor vulpennen.

Facilitaire Artikelen

Een kantoorinrichting is pas compleet als ook gedacht is aan zaken die niet direct te maken hebben met de kernactiviteiten, de facilitaire artikelen. Hier vindt u facilitaire kantoorartikelen die onnodige werkonderbreking voorkomen en het kantoorleven veraangenamen. 

Leitz : job well done

Klassieke ordner wint award voor ‘Best Performing Product’

Esselte heeft op 14 oktober jl. de prijs in de wacht gesleept voor ‘Best Performing Product’ tijdens de uitreiking van de Benelux Office Products Awards 2013. Hun Leitz ordner 1010 staat altijd garant voor kwaliteit en duurzaamheid. De 2-rings opbergmap is zeer geschikt om belangrijke documenten in op te bergen, zowel thuis als op kantoor. We feliciteren Esselte dan ook van harte met deze onderscheiding.

1 geheel met WOW

Creër meer kleur in uw kantoorinterieur met de WOW-serie van Leitz. Opvallende kantoorartikelen die uw werkplek een persoonlijk tintje geven. De WOW-serie is verkrijgbaar in levendige kleuren: naast wit en zwart zijn de bureau-accessoires verkrijgbaar in de kleuren roze, oranje, groen en blauw met allemaal een metallic afwerking voor extra glamour. Verbaas uzelf met de WOW-serie van Leitz.

Vragen over Leitz? Dé Kantoorvakhandel staat voor u klaar.

Neem contact met ons op