Visitekaartjes opbergen: hoe doe ik dat netjes?

U kent het vast wel: na een netwerkevenement zoals een beurs of een netwerkborrel heeft u een hele lading visitekaartjes ontvangen. Deze visitekaartjes eindigen meestal in uw bureaula op kantoor. Voor u het weet liggen alle visitekaartjes door elkaar en kunt u van ‘die ene relatie’ van ‘die ene borrel’ de contactgegevens niet meer vinden. Hoe kunt u nu netjes deze visitekaartjes opbergen en zorgen dat u snel dat ene visitekaartje te pakken heeft? Dé Kantoorvakhandel zet de diverse soorten visitekaartopbergsystemen voor u op een rijtje:

Visitekaartjes van uw relaties

Met een visitekaartmolen heeft u een handig overzicht van uw contacten. Berg de visitekaartjes in alfabetische volgorde op om snel dat ene visitekaartje te vinden.

Wilt u geen molen op uw bureau hebben staan, omdat u niet dagelijks gebruik maakt van visitekaartjes? Kies dan voor een handige map waar u deze visitekaartjes in op kunt bergen. Gebruik transparante hoezen die u los in de map kunt steken. Koop minimaal 27 hoezen, voor alle letters van het alfabet, plus een hoes voor cijfernamen.

Visitekaartjes voor onderweg

Als u gaat netwerken wilt u natuurlijk ook uw eigen visitekaartje achterlaten als u een visitekaartje ontvangt. Voor uw eigen visitekaartjes zijn diverse soorten visitekaartjeshouders verkrijgbaar; kiest u voor een metalen of lederen uitvoering? Een metalen visitekaartjeshouder is stevig en vochtwerend. Zo blijven uw visitekaartjes netjes in uw tas, en heeft u tevens een handig opbergmiddel.

Visitekaartjes voor op uw bureau

Ontvangt u uw relaties op kantoor? Met een transparant bankje kunt u uw visitekaartjes professioneel etaleren. Deze visitekaartjeshouder is laagdrempeliger voor uw relaties om aan uw contactgegevens te komen.

Ga naar verkooppunten om een kantoorvakhandel te vinden waar u visitekaartopbergsystemen kunt kopen.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt