Wat is een visitekaartjeshouder?

Bent u op zoek naar een visitekaartjeshouder, of wilt u meer informatie over kantoorproducten zoals visitekaartjeshouders? Dé Kantoorvakhandel geeft u meer informatie over de visitekaarthouder en zet diverse visitekaartopbergsystemen voor u op een rij. 


Visitekaartjeshouder

Visitekaarthouder sigel 90x55mm chroomWaarom een visitekaartjeshouder?

Een visitekaartjeshouder is naast een handig bewaarmiddel voor uw eigen visitekaartjes ook een nette manier om de zojuist ontvangen visitekaartjes in op te bergen. Dit komt op uw gesprekspartner beter over dan wanneer u het visitekaartje los in uw zak of tas stopt. Dé Kantoorvakhandel beschikt over een ruim assortiment van houders voor visitekaartjes. Visitekaartjeshouders zijn verkrijgbaar in metalen, plastic of nappaleer variant. 
 

Andere soorten visitekaartopbergsystemen

Naast bovenstaande visitekaarthouders zijn er ook andere visitekaartopbergsytemen verkrijgbaar:
  • Visitekaartbakjes zijn ideaal voor het laagdrempelig aanbieden van uw visitekaartjes aan uw gesprekspartners. Deze kantoorartikelen zijn uitermate geschikt tijdens het geven van een training of workshop, wanneer u met een stand op een beurs staat, of op een bureau/balie. 
  • Handig in de buurt van uw vaste telefoon: een visitekaartmolen om overzichtelijk de visitekaartjes van uw contacten te bewaren. Zo heeft u snel de juiste gegevens binnen handbereik. 
  • Visitekaartjes plaatst u snel in een overzichtelijke visitekaartmap. Zo blijven uw ontvangen visitekaartjes goed beschermd tegen vuil en vocht. 
  • Voor wie echt een grote collectie visitekaartjes heeft, en voor wie de bovenstaande visitekaarthouders te klein van capaciteit zijn, zijn er visitekaartringbanden verkrijgbaar. 
  • Met de, al dan niet zelfklevende, visitekaarttassen en -hoezen kunt u op een professionele manier uw visitekaartjes opbergen.

Bekijk de diverse visitekaartjeshouders bij een kantoorvakhandel bij u in de buurt

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt