Administratie opruimen een probleem?

Administratie door elkaar? Papieren zoek? Opruimen is juist de oplossing. Kunt u ook lastig uw papieren of bepaalde documenten terugvinden? Archiveer nu uw papieren op uw manier en met welk soort map of opbergsysteem u bevalt. De Kantoorvakhandel biedt vele soorten mappen en opbergsystemen aan. Voor op kantoor, maar ook voor thuis. Daar stapelt zich het papierwerk immers ook op. Vergeet verschillende dossiers, de stress van het kwijt zijn van belangrijke documenten en de papieren chaos op tafel, in de la of op de kast. Sorteer uw papieren, kies het soort map dat bij u past en opgeruimd staat netjes. 
 

Werk aan de papierwinkel 

Het opbergen van papieren lijkt misschien een karwei, maar als u eenmaal een aantal mappen of ordners heeft gesorteerd op onderwerp zal u altijd een overzichtelijke administratie hebben. Manieren om papieren te archiveren die u vindt bij de kantoorvakhandel zijn de volgende. 
 

Ordners

Ordners hebben een typische kantoor uitstraling en worden nog steeds veel gebruikt. Er moet nou eenmaal een en ander op papier bewaard worden. Een ordner heeft ook vele voordelen; er past een grote hoeveelheid aan papieren in een ordner map, de ordner is van goede kwaliteit door de stevige vuil- en vochtwerende binnen- en buitenzijdes, ordner bevat een rug etiket voor overzichtelijk ordenen en het metalen grijpgat op de rug van de ordner zorgt ervoor dat u de ordner gemakkelijk kunt pakken.
Bekijk ook eens de gekleurde ordners of de moderne ordners voor studenten. 
 

Ringbanden

Een ringband map is een soortgelijke van de ordner. Over het algemeen heeft de ringband een wat vrolijk uiterlijk en is van soepeler materiaal. Een ringband is vaak ook te verkrijgen met meerdere ringen dan 2. Een 4- rings map bijvoorbeeld, voor extra stevigheid en controle over de papieren. Ringbanden zijn er in verschillende soorten en kleuren. Deze mappen zouden u mooie uitkomst voor thuis kunnen zijn. 
 

Mappen

In deze categorie vindt u mappen als snelhechters en insteekmappen. Deze mappen zijn de meest simpele en de voordeligste om als opbergsysteem te gebruiken. Onder mappen vallen ook: elastomappen en verzamelmappen, in deze mappen kunt de papieren gemakkelijk vervoeren. 
 

Opbergsystemen

Opbergboxen, pas of stapel cassettes en archiefrekken vindt u onder opbergsystemen. De boxen om papieren in op te bergen zijn erg handig en ook leuk voor het zicht. Er past veel in een box en u kunt gemakkelijk sorteren omdat er ook een vakje voorop de box zit waarop u kunt schrijven wat er in de doos zit. U kunt natuurlijk ook verschillende kleuren van de boxen kopen om verschillende inhoud weer te geven. Naast papieren is het mogelijk om in de opbergboxen bijvoorbeeld schrijfwaren, of wat u dan ook maar wilt opbergen, in te bewaren. 
Uiteindelijk kunt u de opbergboxen, ordners of mappen uitstallen in de archiefrekken. De archiefrekken zijn vrij simpel van design en dus prima voor op een kantoor of werkkamer. 

Andere manieren om papieren en documenten te bewaren zijn door middel van hangmappen, archiveringsmiddelen en kaartsystemen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wilt u uitvinden wat voor u de beste manier is om uw papierwinkel en administratie op orde te krijgen? Ga eens langs bij uw dichtstbijzijnde kantoorvakhandel. Deze vindt u door middel van de postcodezoeker

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt