Wat is een slim opbergsysteem voor A4?

Lees verder wanneer u door uw vele documenten soms ook het bos niet meer ziet. Met een paar slimme kantoorartikelen heeft u zo uw administratie weer op orde! Dé Kantoorvakhandel geeft u een overzicht van een aantal veelgebruikte opbergsystemen voor A4-documenten. Dé Kantoorvakhandel maakt een verdeling in A4-opbergsystemen in de buurt van uw werkplek, en A4-opbergsystemen die niet persé dicht bij uw bureau hoeven te staan. 
 

A4-opbergsystemen nabij uw werkplek

A4-opbergsysteem: brievenbakjes

Plaats maximaal 3 open brievenbakjes, of een gesloten ladenbox op of nabij uw bureau. Zo heeft u uw belangrijkste A4-documenten altijd bij de hand. Heeft u veel documenten per brievenbakje op te bergen? Tip: rangschik uw documenten en plaats deze in dunne L-mappen en stop deze mappen vervolgens in uw brievenbakje. 
 

A4-opbergsystemen: vakkenset 

Heeft u veel A4-documenten die u snel bij de hand wilt hebben en goed gesorteerd wilt kunnen opbergen? Een vakkenset of sorteerunit is dan de meest praktische oplossing voor uw werkplek. 


A4-opbergsysteem: ordners

De bekende ordners, in tal van kleuren en uitstralingen. Handig nabij uw werkplek op te bergen in een ordnermolen of archiefkast


A4-opbergsysteem: hangmappen

Wanneer u veel sortering aan hebt gebracht in uw A4-documenten en u wilt uw documenten snel bij de hand hebben dan is een hangmappen-opbergsysteem ideaal. Snel vindbaar en dit A4-opbergsysteem neemt weinig ruimte in op de werkvloer. 


A4-opbergsystemen voor archivering of voor onderweg

A4-opbergsyteem: opbergboxen

Opbergboxen voor uw A4-documenten; handig als A4-opbergsyteem voor uw documenten die u niet persé dicht bij uw bureau hoeft te bewaren, maar ook niet zo ver als de archiefruimte wilt opbergen. Deze opbergboxen in diverse trendy kleuren zijn een mooie tussenoplossing voor het bewaren van uw A4'tjes. 
 

A4-opbergsysteem: mappen

Ideaal voor in de bureaula of voor in uw tas voor onderweg zijn mappen zoals rapportenmappen, insteekmappen en stofklepmappen. Deze beschermen uw documenten tegen vuil en vocht en zijn zeer geschikt voor gebruik buiten uw bedrijfspand om. 

Wilt u meer weten over slimme A4-opbergsystemen of andere kantoorartikelen? Ga voor advies en verkoop naar uw dichtstbijzijnde verkooppunt van kantoorartikelen zoals A4-opbergsystemen. 
 

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt