Hoe kan ik handig kilometers bijhouden?

Uw kilometerregistratie bijhouden. Wanneer u rijdt met een auto van de zaak kent u dit fenomeen als geen ander. Elke maand is het de bedoeling dat u uw kilometerregistratie doorstuurt om zo alle gereden kilometers te verantwoorden. 

Elk bedrijf heeft een eigen manier van het bijhouden van hun kilometerregistratie. Het kan ook zo zijn dat u hier vrij in wordt gelaten en zelf een manier mag kiezen om de rittenregistratie te vermelden. Wanneer dit het geval is, geven wij u een aantal opties hoe u gemakkelijk uw kilometerregistratie kunt bijhouden. 
 

Kilometerregistratie bijhouden

Er zijn verschillende manieren om uw kilometerregistratie bij te houden. Zo kunt u bijvoorbeeld een automatisch kilometerregistratiesysteem in uw auto laten plaatsen. Dit kastje neemt vervolgens alle kilometers op, u kunt dus ook niet sjoemelen! Nadeel hiervan is wel dat dit geld kost en het zou zonde zijn als u zelf voor deze kosten opdraait.

Een kosteloze manier om uw kilometerregistratie bij te houden bestaat echter ook. Zo kunt u een simpel kilometerregistratieblok kopen van bijvoorbeeld het merk Jalema. Dit kilometerregistratieboek is erg gemakkelijk bij te houden en door te geven aan uw baas. Op deze manier kunt u kosteloos uw kilometerregistratie maandelijks doorsturen!
 

Plaatselijke kantoorvakhandel

Wilt u een kilometerregistratieblok of andere kantoorartikelen aanschaffen om uw werk te vergemakkelijken? Check via onze postcodechecker waar uw plaatselijke kantoorvakhandel zit en breng deze een bezoekje!

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt

Subvragen