Hoe kan ik handig kilometers bijhouden?

Wat is een kassablok?

Een kassablok, wat is dat nou precies? Onder bedrijfsformulieren vallen ook kassablokken. In de bedrijfswereld waar veel met geld omgegaan wordt is het belangrijk dat een kassablok niet ontbreekt in de voorraadkast, ook al heeft u bijvoorbeeld een elektrische kassa. Maar wat is een kassablok nou precies en waar dient het voor?
 

Kassablok

Een kassablok heeft u nodig wanneer u handmatig een bon uit wilt schrijven. Een kassablok is erg handig om hiervoor te gebruiken en in verschillende formaten en dergelijke verkrijgbaar. Scheur na het uitschrijven van de bon gemakkelijk de kassabon uit het blok en overhandig deze aan uw klant. Gemakkelijker kan bijna niet! Behalve met een elektrische kassa dan.
 

Bedrijfsformulieren

Een kassablok valt onder verschillende bedrijfsformulieren voor omzetregistratie. Wanneer u in uw bedrijf veel te maken heeft met omzet en dergelijke, kan een kassablok niet ontbreken bij de bedrijfsformulieren. Net als ordnerboeken, ordnerbonblokken en opdrachtformulieren. 

Bij een kassablok kunt u een bijbehorende kassablokhouder aanschaffen. In uw plaatselijke kantoorvakhandel is het mogelijk om verschillende bedrijfsformulieren, waaronder een kassablok van Jalema, aan te schaffen. 

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt