Hoe kan ik handig kilometers bijhouden?

Rittenregistratie bijhouden

Moet u uw rittenregistratie bijhouden omdat u zakelijk rijdt? Wanneer u een auto van de zaak krijgt om in te rijden is het belangrijk dat u uw rittenregistratie bijhoudt. Dit is belangrijk omdat u uw kilometers moet verantwoorden richting uw baas. Maar is er een gemakkelijke manier om uw rittenregistratie bij te houden?
 

Verschillende manieren voor bijhouden rittenregistratie

Er zijn gratis manieren om uw rittenregistratie bij te houden, maar ook een aantal manieren welke kosten met zich meebrengen. Het is maar waar uw voorkeur naar uit gaat welke optie u kiest. Uw baas maakt het waarschijnlijk niet uit hoe u uw rittenregistratie bijhoudt, als u het maar niet vergeet. 

U kunt een kastje in uw auto laten plaatsen welke automatisch de ritten registreert. U kunt vaak ingeven of het zakelijk of privé ritten zijn. Wel brengt dit kastje kosten met zich mee, net zoals een handige app waarmee u uw kilometers bij kunt houden. 

Een kosteloze manier van het bijhouden van uw rittenregistratie is het kopen van een kilometerregistratieblok van bijvoorbeeld Jalema. In dit kilometerregistratieblok kunt u snel en gemakkelijk al uw kilometers registreren en bijhouden. Het kost vaak niet eens veel werk, als u de kilometerregistratie maar up-to-date houdt!
 

Kilometerregistratieblok aanschaffen

Wanneer u een kilometerregistratieblok wilt aanschaffen om uw rittenregistratie bij te houden kunt u vaak terecht bij uw plaatselijke kantoorvakhandel. Met behulp van onze postcodezoeker kunt u checken welke kantoorvakhandel het dichtst bij u in de buurt zit!

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt