Hoe kan ik handig kilometers bijhouden?

Kilometerregistratie bijhouden

Kilometerregistratie bijhouden is een vereiste wanneer u zakelijk rijdt. Alle kilometers die u maakt zult u moeten verantwoorden en daarom is het belangrijk dat u uw kilometerregistratie goed bijhoudt. Er zijn verschillende manieren waarop u uw kilometerregistratie kunt bijhouden. Zo kunt u ook uw kilometerregistratie bijhouden in uw agenda van Ryam.

Kilometerregistratieblok

U kunt een zogeheten kilometerregistratieblok aanschaffen. In dit kilometerregistratieblok kunt u gemakkelijk uw kilometers bijhouden. Deze optie is kosteloos en wordt nog steeds erg veel gebruikt in het zakelijk leven. Zorg er voor dat u altijd op een vast moment deze kilometerregistratie even bijwerkt, zodat u niet aan het einde van de maand ineens alles bij moet werken. Een kilometerregistratieblok helpt u bij het goed bijhouden van uw kilometers.

 

Andere oplossingen voor bijhouden kilometerregistratie

Er zijn, buiten het bijhouden van een kilometerregistratieblok, ook andere manier om uw kilometers te registreren. Deze manieren kosten echter vaak wel geld en daarom zijn ze niet altijd de beste oplossing. U kunt bijvoorbeeld een app op uw smartphone downloaden om uw kilometers te registreren of via een kastje in de auto deze bijhouden. Echter kosten deze opties wel geld en dit is zonde wanneer u hier zelf voor moet opdraaien.


Kies daarom voor het bijhouden van een kilometerregistratieblok van Jalema. Met een kilometerregistratieblok van bijvoorbeeld Jalema is het gemakkelijk om uw kilometers goed bij te houden zodat u nooit in de problemen komt.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt