Jalema bij Dé Kantoorvakhandel

Jalema is specialist in Europa op het gebied van fysiek informatiemanagement en biedt haar klanten tijd- en ruimtewinst bij het opbergen en terugvinden van informatie. Met de archiefsystemen en mappen van Jalema kunt u een goed doordacht archief aanleggen en zo klantgerichter en efficiënter werken. Jalema heeft in de afgelopen decennia bewezen kwaliteit geleverd met haar producten voor archivering. Met de mappen van Jalema vindt u in een handomdraai de informatie die u zoekt.


Een greep uit het assortiment van Jalema zijn de handige mappen voor diverse doeleinden van archiveren: snelle insteekmappen, handige snelhechtmappen, comptacte pocketmappen en elastomappen voor onderweg. Met de mappen van Jalema is een werkplek in no-time te organiseren. Naast mappen en complete archiveringsoplossingen voor uw fysiek archiefbiedt Jalema ook oplossingen uw digitaal archief en toekomstig archief. ‘Organize it’ met Jalema.

Jalema assortiment

Presenteren

Op deze pagina staan producten die u helpen bij uw presentatie of het presenteren van u zelf of uw bedrijf. De producten zijn overzichtelijk gerangschikt en per product krijgt u informatie over de mogelijkheden die dit product biedt bij het presenteren.

Kantoorbenodigdheden

Op deze pagina vindt u een ruim overzicht van vele kantoorbenodigdheden zoals plakband, perforators, nietmachines en andere bureauaccessoires. Voor de inrichting van een kantoor zijn goede en praktische kantoorartikelen onmisbaar. Denk niet alleen aan de kleine bureauaccessoires, maar ook aan een ladenbox of een bureau-onderlegger.

Opbergen

Het lijkt een beetje achterhaald, toch worden nog heel veel documenten op papier vastgelegd en opgeborgen. Natuurlijk worden steeds meer archieven digitaal opgeslagen, maar een aantal documenten, zoals originele contracten, bewaren we nog steeds op papier. Slim opbergen is een kunst.

Postverwerking en verpakking

Een kantoorinrichting is pas compleet als ook gedacht is aan zaken die niet direct te maken hebben met de kernactiviteiten. Hier vindt u op het gebied van facilitair en kantoorinrichting producten die onnodige werkonderbreking voorkomen en het kantoorleven veraangenamen.

Facilitaire Artikelen

Een kantoorinrichting is pas compleet als ook gedacht is aan zaken die niet direct te maken hebben met de kernactiviteiten, de facilitaire artikelen. Hier vindt u facilitaire kantoorartikelen die onnodige werkonderbreking voorkomen en het kantoorleven veraangenamen. 

Jalema geeft u tijd- en ruimtewinst

Jalema & van Houtum: een unieke dienstverlening

Onder het motto ‘With Satino Black, we deliver your Archives back’ maken leveranciers Jalema en Van Houtum hun partnership bekend, waarbij een unieke vorm van dienstverlening wordt geïntroduceerd in de vorm van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Te vernietigen archiefstukken worden omgezet in Satino Black hygiënepapier van producent Van Houtum. Biedt uw oude archiefstukken kosteloos (vraag naar de voorwaarden) aan bij Jalema en neem op deze manier zelf verantwoordelijkheid voor uw reststroom.

Op en top zakelijk met de premium-lijn

Hecht u veel waarde aan een zakelijke uistraling op kantoor? Bijvoorbeeld omdat geen aparte vergaderruimte heeft, maar uw klanten of zakelijke partners op kantoor ontvangt? Een nette uitstraling draagt bij aan het imago van uw bedrijf. Met de premium-lijn van Jalema zorgt u voor een net, opgeruimd bureau waarmee u niet alleen uitstraalt dat u alles prima voor elkaar heeft, maar door de handige organiseer-accessoires dat ook daadwerkelijk bent.

Vragen over Jalema? Dé Kantoorvakhandel staat voor u klaar.

Neem contact met ons op