Wat is een weekagenda?

Agenda's en kalenders zijn er in allerlei soorten en maten. Een populaire vorm van een agenda is een weekagenda. Met een weekagenda beschikt u over een handige agenda die alle weken van het jaar per week toont. Zo ziet u snel welke afspraken u heeft per week, en of er nog ruimte is voor nieuwe afspraken. 

Voordelen van een weekagenda

Een weekagenda is een perfect hulpmiddel wanneer u vaak afspraken moet maken, waarbij u snel wilt kunnen zien of u kunt of niet. Alle afspraken in een week kunt u met een weekagenda handig op elkaar afstemmen en uw afspraken spreiden, om een te hoge werkdruk te voorkomen. 
 

Alternatieven van weekagenda's

Agenda bureau 2014 twin timer 020 medium open designNaast een indeling per week met een weekagenda, kunt u ook kiezen voor een dagagenda met een indeling van één dag per bladzijde. Wilt u liever een gecombineerde agenda met zowel een weekindeling als een dagindeling? Dé Kantoorvakhandel beschikt over enkele agenda's die zowel als weekagenda en als dagagenda functioneren. 
 

Nog geen agendakeuze kunnen maken?

Wanneer u nog geen keuze heeft kunnen maken met betrekking tot een prettige agenda, dan kan Dé Kantoorvakhandel u helpen met advies gericht op welke agenda het beste bij u past. Lees ook het artikel 'Kantooragenda kopen, waar let ik op bij aanschaf?'  U kunt zelf een weekagenda maken maar er zijn ook diverse weekagenda's en andere agenda's op voorraad. 

Meer weten over weekagenda's? Bij één van de 600 verkooppunten kunt u terecht voor advies en aanschaf van agenda's en andere kantoorartikelen. 

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt

Subvragen