Wat is een weekagenda?

Alle tips voor een weekagenda

Veel mensen kunnen niet zonder weekagenda. Een weekagenda is hét geheugensteuntje om alle data voor meetings in op te schrijven, leuke afspraken te plannen en om schema’s bij te houden. U kunt een weekagenda kopen, maar zelf een weekagenda maken is misschien wel nog leuker. Heeft u kinderen die nog naar school gaan? Met de nieuwste trends op het gebied van schoolspullen bij de hand, verzint u de leukste ideeën voor een handige weekagenda.


Alles op een rijtje

Tegenwoordig houden veel mensen hun agenda elektronisch bij, bijvoorbeeld op hun smartphone of tablet. Via een e-mailaccount kan de agenda geïntegreerd worden op uw telefoon, zodat u altijd en overal alle afspraken bij de hand heeft. Toch zijn er ook mensen die nog de voorkeur voor een papieren agenda hebben. Een weekagenda valt dan ook niet uit de toon. Er zijn veel verschillende soorten agenda’s, met allemaal een andere indeling. Met een papieren weekagenda kunt u zelf bepalen welke indeling u het handigst vindt. Moet er bijvoorbeeld veel ruimte zijn voor notities of schrijft u liever klein in een agenda op zakformaat? In ieder geval kan een agenda niet ontbreken in uw kantoorinrichting, of in de rugzak van uw schoolgaande kind. Veel mensen zijn geneigd om dingen die ze willen onthouden op te schrijven, en met een agenda heeft u alle afspraken netjes bij de hand.


Agenda’s in de mode

Niet alleen op het gebied van kleding, schoenen en tassen zijn trends aan de orde van de dag. Ook kantoorinrichting en bijbehorende accessoires zijn aan trends onderhevig. De populaire weekagenda is minimalistisch ingericht met veel schrijfruimte en weinig versierde pagina’s. Op die manier is er veel ruimte voor eigen creativiteit, terwijl het geheel toch overzichtelijk blijft. Nu iedereen het steeds drukker heeft, is het belangrijk dat afspraken en planningen goed worden bijgehouden. Deadlines moeten worden gehaald en tijden van ontspanning worden strak ingepland in de vrije uurtjes. Kiest u voor een chique agenda in leren uitvoering of past een papieren weekagenda beter in uw tas? Kijk voor trends, stijlen en bijpassende accessoires zoals een pennenetui bij DéKantoorvakhandel.nl.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt