Kantooragenda aanschaffen

Een kantooragenda aanschaffen? Bent u op zoek naar een kantooragenda en twijfelt u over de aanschaf? Dé Kantoorvakhandel helpt u bij uw keuze voor uw kantooragenda. Waar moet u op letten bij de aanschaf van een kantooragenda? Dé kantoorvakhandel geeft u advies.
 

Pagina-indeling van uw kantooragenda

Kiest u voor een pagina-indeling van een dag per pagina, of een week per twee pagina’s in uw kantooragenda? Met andere woorden, kiest u voor meer schrijfruimte, of meer overzicht?
Naast een dag en een week indeling kunt u bij aanschaf van uw kantooragenda ook kiezen voor een combinatie van week en dag. Door een uniek ontwerp hebben deze kantooragenda’s een weekoverzicht per twee pagina’s en één dag per pagina gecombineerd.

Een ander belangrijk aspect bij de aanschaf van uw kantooragenda is de urenindeling. Naast kantooragenda’s met een urenindeling volgens reguliere kantoortijden kunt u ook kiezen voor een indeling per half uur, of zelfs per 24 uur. Zo kunt u de indeling van uw agenda aanpassen op het aantal afspraken dat u heeft.

Om efficiënt uw afspraken te kunnen noteren in uw kantooragenda kunt u er bij aanschaf van een kantooragenda ook op letten of er een maandkalender op elke pagina aanwezig is. Zo heeft u direct bij de hand wat de weeknummers zijn en kunt u snel nieuwe afspraken maken.
 

Grootte van uw kantooragenda

Bij de aanschaf van uw kantooragenda kunt u letten op de grootte van uw kantooragenda. Kiest u voor een handig zakformaat voor in uw kantoortas, of wilt u een grotere agenda die permanent aanwezig is op uw kantoor?
 

Kantooragenda delen

Naast de talloze persoonlijke agenda’s kunt u kiezen voor een groepsagenda. Deze kantooragenda’s kennen een indeling van meerdere kolommen per dag. Zo is er voldoende ruimte voor de afspraken van u en uw collega’s. Een groepsagenda heeft als voordeel dat u snel overzicht heeft in alle afspraken op uw werk. Dit kunt u afzetten tegen het nadeel dat deze kantooragenda op een vaste plek op kantoor moet liggen om voor alle deelnemende collega’s toegankelijk te zijn.

Met bovenstaande kenmerken van de diverse kantooragenda’s kunt u gemakkelijk kiezen voor de kantooragenda die het beste bij u past.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt