Waar let ik op bij het kopen van een printer

Printer aansturen met smartphone?

De moderne technologie wordt steeds verder ontwikkeld. Een smartphone is bij velen bijvoorbeeld niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Ook op de werkvloer is het merkbaar dat de technologie nog altijd aan het veranderen is. Zo is het zelfs mogelijk om tegenwoordig uw printer de opdracht te geven om te printen met behulp van uw smartphone. 
 

Printen met smartphone

Met verschillende printers is het tegenwoordig mogelijk om een printopdracht te verzenden via uw smartphone. Het is de bedoeling dat u uw printer op een Wi-Fi netwerk aansluit zodat u vanaf elke plek in huis of kantoor kunt printen. U kunt via uw smartphone een printopdracht verzenden, maar ook vanaf uw tablet. Dit is mogelijk met behulp van verschillende print-apps die voornamelijk ondersteund worden door de Canon Companion App en Apple AirPrint.
 

Print-apps
 

Met behulp van print-apps is het mogelijk om draadloos vanaf uw smartphone te printen en te scannen. De app zoekt dan automatisch naar compatible draadloze printers op een Wi-Fi netwerk zodat u op afstand kunt printen en scannen. U kunt dus gewoon printen via WiFi.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt