Waar let ik op bij het kopen van een printer

Printer aansturen met tablet?

Een printer aansturen met uw tablet? Kent u dat gevoel, dat u even snel iets moet printen maar dat u geen zin heeft om de computer weer aan te zetten? Dit hoeft ook niet meer! Tegenwoordig is het namelijk mogelijk om uw printer aan te sturen met behulp van uw smartphone of tablet. Maar hoe stuurt u uw printer aan met uw tablet?
 

Printer aansturen met tablet

Wanneer u gebruikt maakt van bepaalde type draadloze printers en een Wi-Fi netwerk heeft waar deze op aangesloten is, is het mogelijk om uw printer aan te sturen met uw tablet. Printen via WiFi dus. U kunt de printer overal in huis of op kantoor plaatsen en vervolgens gemakkelijk aansturen. Het is mogelijk om uw printer aan te sturen met uw tablet door de print-apps die bijvoorbeeld door Canon, Apple en AirPrint ondersteunt worden. 

Ook is het mogelijk om uw printer aan te sturen met uw smartphone.
 

Verschillende print-apps
 

Er zijn verschillende print-apps waardoor u uw printer kunt aansturen met uw tablet. Dit zijn de AirPrint, PIXMA en Easy-PhotoPrint apps. Deze apps zijn gratis te verkrijgen voor verschillende apparten en u kunt hiermee gemakkelijk draadloos printen en scannen van- en naar uw tablet! Het is dus mogelijk, uw printer aansturen met uw tablet!

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt