Wat is whiteboard verf?

Whiteboard verf gebruiken

Whiteboard verf gebruiken? Wilt u weten hoe whiteboard verf precies werkt? Het klinkt misschien wat ingewikkeld, maar niets is minder waar. Om whiteboard verf te gebruiken hoeft u geen expert in schilderen te zijn. De whiteboard verf is namelijk ontzettend gemakkelijk om aan te brengen op een oppervlak. 
 

Voorbereiding whiteboard verf aanbrengen

Voordat u de whiteboard verf gaat aanbrengen, is een goede voorbereiding gewenst. Zorg er voor dat het oppervlak zo glad mogelijk is, dan is het resultaat het beste. Zorg er verder voor dat het oppervlak droog en stofvrij gemaakt is voordat u de whiteboard verf aanbrengt. 
 

Aanbrengen en drogen whiteboard verf

Verder is het belangrijk dat de verf met de bijgeleverde schuimroller wordt aangebracht. Dit is vaak een fijnmazige schuimroller waarmee de whiteboard verf gemakkelijk aangebracht kan worden. Verder is het belangrijk dat u er voor zorgt dat de laag whiteboard verf goed dekt voor het beste resultaat. Laat de whiteboard verf zeven dagen drogen voordat u deze gebruikt!
 

Meer informatie over whiteboard verf

Dé Kantoorvakhandel is de vertegenwoordiger van ruim 600 kantoorvakhandelaren in Nederland en België. Gebruik de postcodezoeker om uw dichtstbijzijnde kantoorvakhandel te vinden voor advies of aanschaf van whiteboard verf en andere facilitaire producten.
 

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt