Wat is whiteboard verf?

Hoe onderhoud ik whiteboard verfoppervlak?

Een whiteboard verfoppervlak onderhouden wilt u natuurlijk zo goed mogelijk doen. Wilt u weten hoe u uw whiteboard verfoppervlak kunt onderhouden? Wanneer u een whiteboard verfoppervlak heeft wilt u deze natuurlijk optimaal onderhouden. Wij geven u handige tips om het verfoppervlak van uw whiteboard op de juiste manier te onderhouden. Hoe u dit oppervlak met whiteboard verf het beste onderhoud leest u hier. 
 

Eenvoudig onderhouden

Het is eenvoudig om het whiteboard verfoppervlak te onderhouden. Het is belangrijk dat u het verfoppervlak iedere dag even schoonveegt met een speciale wisser voor whiteboards. Er wordt vaak een wisser bijgevoegd wanneer u whiteboard verf koopt, gebruik deze wisser voor het schoonmaken van het whiteboard verfoppervlak. U kunt ook een droge doek gebruiken voor het schoonvegen van het whiteboard oppervlak. 

Een grotere reinigingsbeurt is zo af en toe ook noodzakelijk. Koop hiervoor speciale whiteboardcleaner om het whiteboard oppervlak in de beste conditie te behouden. Met deze whiteboardscleaner wordt het verfoppervalk van het whiteboard op een grondige, maar veilige manier schoongemaakt. Zo weet u zeker dat het verfoppervlak van het whiteboard niet beschadigt. 
 

Whiteboardstiften gebruiken

Het is dus erg eenvoudig om het whiteboard verfoppervlak te onderhouden. Mits u de juiste stiften voor whiteboards gebruikt. Gebruik verder alleen whiteboardstiften op het whiteboard oppervlak. Het is belangrijk dat u geen permanente markers of watervaste stiften gebruikt. Het is namelijk erg lastig ompermanente stift te verwijderen van een whiteboard oppervlak

Wilt u meer informatie? Vind dan een kantoorvakhandel bij u in de buurt met behulp van onze postcodezoeker.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt