Wat is whiteboard verf?

Permanente marker verwijderen van whiteboard oppervlak?

Wilt u permanente marker van een whiteboard verwijderen? Dat kan! Met deze handige tips heeft u permanente marker zo van het whiteboard af. Het kan natuurlijk gebeuren dat u de permanente stiften heeft omgewisseld met de speciale whiteboard stiften. Wanneer u met een permanent marker op een whiteboard hebt geschreven krijgt u dit er niet zo gemakkelijk vanaf. Echter is het wel mogelijk om permanent marker van een whiteboard te verwijderen. Met onderstaande tips heeft u permanent marker zo van het whiteboard verwijdert. 
 

Permanente marker wissen

Wanneer u of iemand anders per ongeluk met een permanente marker op een whiteboard heeft geschreven wilt u dit natuurlijk zo snel mogelijk weer verwijderen. Het is makkelijker om permanente marker van een whiteboard te verwijderen dan u denkt. Het enige wat u nodig heeft is een whiteboard stift en een wisser voor whiteboards. U kunt namelijk met een whiteboard stift over de permanente marker heen schrijven. Door met een whiteboard stift over de permanente marker heen te gaan worden de oplosmiddelen in beide stiften geactiveerd. De permanente marker kan alsnog verwijdert worden met de wisser voor whiteboards.


Juiste hulpmiddelen

Zorg dat u altijd de juiste hulpmiddelen gebruikt voor een whiteboard. Het is dan ook handig om een starterkit aan te schaffen wanneer u een whiteboard heeft. Het is namelijk belangrijk om te proberen geen permanenten markers of watervaste stiften te gebruiken op uw whiteboard verf oppervlak. Zorg er daarom altijd voor dat u de speciale markers in de buurt van het whiteboard heeft liggen en geen watervaste stiften of permanente markers. Op deze manier voorkomt u dat u de fout maakt en de verkeerde marker gebruikt.

Wilt u meer informatie? Vind dan een kantoorvakhandel bij u in de buurt met behulp van onze postcodezoeker.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt