Wat is inpakpapier?

Welke soorten inpakpapier zijn er?

Inpakpapier kan gebruikt worden voor vele verschillende soorten gelegenheden. Inpakpapier vindt u dan ook in alle soorten en maten. Meestal wordt het gebruikt om voorwerpen in te pakken, zoals een verjaardagscadeau. Maar welke soorten inpakpapier inpakpapier zijn er eigenlijk allemaal? In dit artikel vindt u meer informatie over inpakpapier en de verschillende soorten inpakpapier.
 

Soorten inpakpapier

Door de jaren heen zijn er diverse soorten inpakpapier ontwikkeld. Voor elke gelegenheid bestaat er tegenwoordig wel een rol inpakpapier. De meest bekende thema’s op het gebied van inpakpapier zijn:
  • Sinterklaas
  • Kerst
  • Verjaardag
Bij het geven van een cadeau is de verpakking natuurlijk ook een erg belangrijk onderdeel. Zo kunt u met een mooi ingepakt cadeau goed voor de dag komen. Een mooie verpakking springt namelijk direct in het oog. 

Op het gebied van inpakpapier vindt u niet alleen thema’s, maar ook verschillende dessins. Zo vindt u inpakpapier in alle mogelijke kleuren, maar ook met stippen, strepen of een ander motief. Tevens is er speciaal inpakpapier met een metallic laagje, of juist transparant of mat. Er is dus altijd wel een rol inpakpapier die bij de gelegenheid en het cadeau past. 

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt