Wat is inpakpapier?

Sinterklaas inpakpapier

Inpakpapier, er zijn veel gelegenheden waarvoor u het kunt gebruiken, bijvoorbeeld voor Sinterklaas. Inpakpapier vindt u in alle soorten en maten. Zo is er inpakpapier met een dessin, doorzichtig inpakpapier of inpakpapier in één kleur. Ook vindt u inpakpapier met een thema, bijvoorbeeld voor kerst of Sinterklaas inpakpapier. 
 

Waarom Sinterklaas inpakpapier?

Bij het geven van een cadeau is de verpakking ontzettend belangrijk. Het inpakpapier rondom het cadeau geeft de uitstraling van het pakje. Met mooi inpakpapier spreekt een cadeau al snel meer aan, dan wanneer het inpakpapier saai is. Bij iedere gelegenheid is het belangrijk dat het cadeau opvalt, dus ook met Sinterklaas. Daarom is er speciaal inpakpapier voor Sinterklaas. Zo wordt pakjesavond nóg gezelliger!
 

Extra versiering

Wilt u de cadeaus verder versieren dan alleen inpakken met Sinterklaas inpakpapier? In dat geval kunt u er voor kiezen om wat versiering toe te voegen aan het cadeau. Plak bijvoorbeeld een naamsticker op het inpakpapier en schrijf hier de naam van degene voor wie het cadeau bedoeld is op. Of kies voor kleurrijke linten, die mooi opkrullen. Kortom, u kunt het cadeau zo mooi versieren als u zelf wilt.


Handig verpakt

Met verschillende cadeautassen kunt u het cadeau net dat beetje extra luxe laten uitstralen. Met een cadeautas kunt u het cadeau gemakkelijk meenemen en weggeven. Een cadeautas kan gebruikt worden voor kleine cadeaus, maar ook voor grote cadeaus. Bij een klein cadeau is een cadeautas net dat beetje extra, terwijl het bij een groot cadeau naast de extra uitstraling ook praktisch is om te dragen. 

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt