Wat is inpakpapier?

Ook voor inpakpapier kunt u terecht bij de Kantoorvakhandel. Met inpakpapier geeft u een cadeau in stijl en zorgt voor dat extra’s wat een cadeau geven zo leuk maakt. Een cadeautje inpakken kan op verschillende manieren en met divers materiaal. Van cellofaanfolie tot speciaal inpakpapier voor Kerst en van stickers tot mooie inpak sierlinten. In dit artikel vindt u welke soorten inpakpapier de Kantoorvakhandel heeft en wat u verder nodig heeft voor het inpakken. 
 

Benodigdheden

Inpakken hoeft niet moeilijk te zijn. Knip een groot genoeg stuk van de rol met inpakpapier af en het inpakken kan beginnen. Leg het in te pakken voorwerp in het midden van het stuk inpakpapier. Vouw vervolgens de rechte zijden naar binnen en plak het dicht met plakband. Eventueel kunt u het cadeau na het inpakken verder versieren met lintjes, stickers of andere versiersels. Voor het inpakken van cadeaus of wat u ook maar wilt inpakken, heeft u het volgende nodig: 

Soorten inpakpapier bij de Kantoorvakhandel

Onder deze categorie vallen de inpakpapier rollen van de Kantoorvakhandel met verschillende designs. Bijvoorbeeld het inpakpapier van het merk Haza. Voor elke gelegenheid een passend patroon, een verschillende kleur of structuur. Tegenwoordig is het ook hip om cadeaus als een fles wijn, een bierpakket of een beauty pakket in te pakken met cellofaanfolie. U kan dan op een speelse manier het cadeau inpakken. Vooral met een mooi sierlint eromheen wordt het een prachtig geschenk. Degene aan wie u het cadeau geeft kan ontdekken wat er allemaal in het pakket zit en die kan dan mooi ingepakt blijven. Het cadeau wordt een leuk geheel op deze manier. Bovendien is het heel eenvoudig om zo in te pakken; het cellofaan mag best wat kreuken. U zet simpelweg het pakketje op een groot stuk folie, pakt de punten bij elkaar boven het cadeau, een lint eromheen en klaar. De cellofaanfolie is ook te verkrijgen van het merk Hoomark

U kunt uw cadeau natuurlijk ook laten inpakken. In de winkel is vaak inpakpapier op een apparaatrol aanwezig. Deze hangt op een grote rol en wanneer u erom vraagt, kan het gekochte cadeau mooi ingepakt worden. Inpakpapier op rol wordt ook verkocht bij de Kantoorvakhandel. Bijvoorbeeld het inpakpapier op rol van Kaleidoscope. Dit inpakpapier is een waar kunstwerk en van goede kwaliteit. Ook te verkrijgen speciaal voor Kerst, voor kinderen of een verjaardag. Voor een wat stoerdere, mannelijkere look is er het inpakpapier met strepen van donkerblauw en taupe.
 
  • Cadeau stickers
Bekijk ook de leuke stickers met de tekst “Hartelijk Gefeliciteerd” of “Hiephiep Hoera” in goud en zilver of de naamstickers voor Sinterklaas
 
  • Cadeau zakjes- tassen en dozen
Wat ook erg handig, en vooral erg gemakkelijk is, is om het cadeau te geven in een leuk cadeau tasje. Bijvoorbeeld een tasje met postcard design. 
  Een cadeau wordt extra mooi met wat versieringen erop. Versier bijvoorbeeld met linten in de kleuren groen, blauw, geel, rood en zilver. De sierlinten zijn ook verkrijgbaar in roze, rood, oranje, zwart, grijs en wit. Mooie strikjes voor Kerst zijn ook te vinden onder strikken en linten. Maak de linten nog voller door ze te splijten met de splijttang. 

Heeft het inpakken u in de stemming gebracht voor een feestje? Ook voor feestartikelen kunt u terecht bij de Kantoorvakhandel. U vindt de dichtstbijzijnde Kantoorvakhandel bij u in de buurt via de postcodezoeker

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt

Subvragen