Relatiegeschenken voor kerst: wees functioneel en praktisch

Het hele jaar wordt er hard gewerkt om relaties te verbeteren en een goede communicatie op te bouwen. Aan het einde van het jaar mag er dan ook wel iets vanaf. Met een relatiegeschenk kunt u uw relaties laten weten dat u ze waardeert. Een kleine attentie maakt vaak het verschil en zorgt voor een gevoel van loyaliteit jegens uw relaties. Wie weet wat het volgende jaar weer gaat brengen op de werkvloer.
 

Combineer originaliteit met functionaliteit 

Relatiegeschenken voor kerst uitzoeken, kan nogal eens voor problemen zorgen. Zo zijn er ontzettend veel dingen die de ontvanger waarschijnlijk wel waardeert, maar die eigenlijk erg onpraktisch zijn. Niet alleen kerstgeschenken voor het personeel doen er goed aan om lekker praktisch te zijn, het is voor klanten minstens zo belangrijk dat deze origineel zijn en dat de ontvanger het gevoel krijgt dat hij of zij wordt gewaardeerd. Een belangrijke les hierin is dat u een origineel relatiegeschenk combineert met een praktisch item voor op kantoor.

Vaak staan de huizen van klanten al vol genoeg, zonder dat u daar aan bijdraagt door nutteloze kerst relatiegeschenken te geven. Beter is het om te kiezen voor iets dat daadwerkelijk wordt gebruikt en waar de ontvanger plezier aan beleeft. Zo slaat u twee vliegen in één klap met ruime etuis, handige notitieboeken of overzichtelijke schrijfmappen. En wat dacht u van luxe schrijfwaren, waarmee op kantoor een professionele uitstraling kan worden gecreëerd? 
 

Zorg voor een mooie presentatie

Relatiegeschenken zijn eigenlijk altijd tweeledig: u brengt uw naam onder de aandacht bij uw relaties en biedt hen tevens een handig en bruikbaar artikel. Als u het goed doet, worden relaties vaak herinnerd aan u en daar gaat het om. Zeker tijdens de feestdagen kan het goed zijn om relaties eens flink in het zonnetje te zetten. Relatiegeschenken voor kerst missen hun doel niet als u ze ook combineert met een kleine kerstattentie. Steek moeite en tijd in het maken van een kaart, waarin u een persoonlijke boodschap zet. Met het juiste verpakkingsmateriaal scoort u ook punten. Een relatiegeschenk ziet er immers indrukwekkend uit in een grote doos met cadeaupapier en een heel scala aan strikken en linten.

Wilt u meer informatie over relatiegeschenken of bijpassende artikelen? Ga dan eens langs bij een kantoorvakhandel bij u in de buurt

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt