Welke relatiegeschenken zijn er? - kerst of nieuwsjaarspakket

De feestdagen komen er weer aan en een mooi relatiegeschenk hoort hier natuurlijk bij. Een leuk kerst- of nieuwjaarspakket wordt altijd gewaardeerd bij uw werknemers en/of klanten. Ook is het hartstikke leuk om relatiegeschenken te shoppen of om er alleen al over na te denken. 
 

Welke relatiegeschenken zijn er?

Elk jaar moet er weer een origineel en leuk relatiegeschenk bedacht worden. Als het nou gaat om een kerst- of nieuwjaarspakket elk jaar origineel blijven is een lastige klus. Elk jaar zijn er dan ook verschillende trends rondom relatiegeschenken die de keuze iets makkelijker maken. Er zijn natuurlijk ook relatiegeschenken die nooit gaan vervelen. Dit zijn onder andere:
  • Een leuk eet-pakket doet het altijd goed rond de feestdagen
  • Een bijzondere fles wijn met natuurlijk het logo van het bedrijf erop
  • Keuzes, er kan natuurlijk altijd gekozen worden om uw personeel te laten kiezen tussen een aantal kleinigheden. Een mooi sieraad, een dinerbon, een heerlijke fles wijn etc.
  • Computeraccessoires, een handige stylus pen of een leuke USB stick zal altijd gewaardeerd worden 
Er zijn genoeg keuzes als het gaat om een leuk relatiegeschenk. 


 

Ben origineel in uw relatiegeschenk

Een origineel relatiegeschenk is altijd leuk en zal door uw klant en/of personeel ook erg gewaardeerd worden. Zorg ervoor dat uw relatiegeschenk onthouden wordt en maak het origineel. 

Hoe zorgt u ervoor dat uw relatiegeschenk origineel is? Dat doet u zo:
  • Zorg voor een originele en feestelijke kaart waar u uw personeel en/of klant hartelijk bedankt voor het afgelopen jaar
  • Uw relatiegeschenk opsturen in een prachtige en feestelijke doos, zo is het ontvangen van het kerst- of nieuwjaarspakket al leuk op zich
  • Doe een leuke en persoonlijke agenda cadeau, een agenda is altijd welkom en zo wordt uw relatie elke dag aan u herinnerd 
  • Doe het zelf pakket, een doe het zelf pakket is leuk en origineel. Koop zo bijvoorbeeld een doe het zelf sushi of pizza pakket. 

Relatiegeschenken zijn hartstikke leuk en worden altijd gewaardeerd. Ook heeft de kantoorvakhandel verschillende relatiegeschenken voor u. Wilt u meer weten over de diverse relatiegeschenken van de kantoorvakhandel? Ga voor advies of aanschaf naar één van de 600 kantoorvakhandels, aangesloten bij Dé Kantoorvakhandel.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt