Relatiegeschenken versturen: hoe doe ik dat?

Relatiegeschenken versturen is vaak een hele klus, maar u wilt uw werknemers en relaties natuurlijk wel een relatiegeschenk geven. Het is dan ook verstandig om op tijd te beginnen met het versturen van relatiegeschenken. Relatiegeschenken versturen: hoe kunt u dat het beste doen?

Waar aan denken bij versturen relatiegeschenken?

Relatiegeschenken zijn er in alle soorten en maten. Om te beslissen hoe u relatiegeschenken het beste kan versturen is het van belang om te weten hoe zwaar een pakketje is en of het breekbaar is. Het is handig om op te sommen waar u aan moet denken bij het versturen van relatiegeschenken:

  • Een goede brief- of pakketweger
  • Actueel adressenbestand van uw relaties
  • Set etiketten voor adressering van relatiegeschenken
  • Feestelijk bedrukte of ingepakte dozen voor het versturen van uw relatiegeschenken

Tijdig relatiegeschenken versturen

De feestdagen zijn een drukke periode voor het versturen van relatiegeschenken en andere post. Denk goed na over wanneer u de pakketten wilt versturen en wanneer u wilt dat uw relaties het geschenk ontvangen. Zorg dat u op tijd uw postkamer gereed maakt voor het versturen van uw relatiegeschenken.  U wilt natuurlijk voorkomen dat uw geschenken niet op tijd aankomen. Let erop dat de adressering juist is en dat u de paketten voldoende frankeert.

Meer informatie over relatiegeschenken of andere kantoorartikelen? Zoek dan een kantoorvakhandel bij u in de buurt dankzij onze postcodezoeker.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt