Welk verpakkingsmateriaal heeft CleverPack?

Bij de Kantoorvakhandel kunt u terecht voor verschillende verpakkingsmaterialen. Wanneer u een pakket moet verzenden of iets zorgvuldig moet inpakken, is het wel zo fijn om te weten dat het verpakkingsmateriaal ook zijn werk doet. Het is niet leuk om van de ontvanger te horen te krijgen dat de inhoud van het pakket bijvoorbeeld is beschadigd. Daarom kiest u bij het verzenden van kwetsbare spullen voor het luxe verpakkingsmateriaal van CleverPack. Met het materiaal van CleverPack bent u altijd zeker van een veilige verzending, en kunt u met een gerust hart het pakket verzenden.
 

Uitgebreid assortiment

 

CleverPack heeft een zeer uitgebreid assortiment aan verpakkingsmaterialen. Het aanbod loopt uiteen van brievenbus boxen in allerlei maten, tot luchtkussenfolie, rekwikkelfolie, vrachtbrieven en postkantoordozen. De meeste pakketten die met de post verzonden kunnen worden, kunt u met het verpakkingsmateriaal van CleverPack versturen. Zo zijn er bijvoorbeeld de speciale paraatdozen. Deze rechthoekige dozen hebben een los deksel en zijn geschikt voor het versturen van documenten, folders en ander drukwerk. De paraatdozen zijn er in verschillende afmetingen, zodat u de doos precies kunt aanpassen aan de inhoud.

Ook voor inpakmateriaal voor bijvoorbeeld kleine cadeautjes kunt u terecht bij CleverPack. De metallic luchtkussenenveloppen in zilver, zwart en goud zijn perfect voor het versturen van kwetsbare producten. De zachte luchtkussentjes van binnen zorgen voor de juiste bescherming, terwijl de buitenkant een vrolijke en luxe uitstraling geeft. Daarnaast is er voor het versturen van kleine attenties ook de Clevergift foil bag. Dit cadeauzakje van 120x180 mm is ideaal voor het verzenden van persoonlijke attenties en persoonlijke boodschappen. De verpakking is waterafstotend en kan niet scheuren, zodat de inhoud altijd goed beschermd blijft.
 

Grote pakketten


Bij CleverPack kunt u niet alleen terecht voor klein verpakkingsmateriaal. Ook groot materiaal, zoals verhuisdozen, verzendkokers en postpakken vindt u in het assortiment van CleverPack. Grote dozen waarvan de inhoud beschermd moet worden tijdens de verzending, kunt u vullen met luchtkussenfolie of opvulchips. Op die manier wordt de inhoud van alle kanten beschermd tegen botsingen en beschadigingen. Het opvulmateriaal behoort ook tot het uitgebreide aanbod van het luxe verpakkingsmateriaal van CleverPack.

Bent u benieuwd waar u terecht kunt voor het aanschaffen van de CleverPack verpakkingsmaterialen? Op onze website vindt u alles wat u over het aanbod en het verkrijgen van CleverPack materiaal moet weten. Voor professioneel advies kunt u ons altijd om advies vragen of naar uw dichtstbijzijnde kantoorvakhandel gaan.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt