Goede werkhouding achter uw laptop

Veel mensen gebruiken een laptop in plaats van een desktop. Wie hele dagen achter de laptop zit, doet er goed aan wat attributen aan te schaffen voor een prettige werkhouding. Wanneer u geen goede houding heeft achter uw laptop, kunt u namelijk ergonomische klachten krijgen. En hier zit natuurlijk niemand op te wachten! Er zijn daarom wat ergonomische kantoorartikelen die u kunnen helpen dit te voorkomen.
 

Tips voor de juiste houding achter uw laptop

Laptopstandaard

Een laptopstandaard is een in hoogte verstelbare standaard, waarop u de laptop plaatst. Het scherm komt daarmee op ooghoogte, waardoor u met rechte rug kunt werken.
 

Extern toetsenbord

Als uw laptop op een laptopstandaard staat, heeft u een (draadloos) extern toetsenbord nodig. U kunt nu werken alsof u achter een desktop zit.
 

Externe muis

Staat uw laptop op een standaard, dan is het niet handig de muis van uw laptop te gebruiken. Een (draadloze) externe muis werkt dan veel prettiger.
 

Muismat

Om er zeker van te zijn dat de muis op elke beweging reageert gebruikt u een muismat.
 

Headset

Deelt u uw werkplek met anderen, dan komt een headset goed van pas. Zo kunt u zonder anderen te storen uw eigen muziek luisteren en video’s bekijken.
 

Benodigdheden laptop aanschaffen

U kunt dus behoorlijk wat benodigdheden voor uw laptop aanschaffen. Deze kunnen u helpen om een goede werkhouding te hebben achter uw laptop en voorkomen dat u klachten krijgt. Wilt u deze benodigdheden aanschaffen? Kijk dan snel via onze postcodezoeker welke kantoorvakhandel bij u in de buurt zit!

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt