Hoe berg ik veilig mijn laptop op?

U wilt uw laptop ten aller tijden beveiligen en veilig opbergen. Op een laptop staan vaak belangrijke gegevens en u wilt dat deze beschermd en beveiligd zijn. Maar ook tegen diefstal moet de laptop beschermd zijn, en tegen vallen of stoten. 

DeKantoorvakhandel geeft tips over het beschermen en beveiligen van uw laptop.
 

Laptopkast of locker

Laptops die aan het einde van een werkdag niet mee naar huis gaan, kunt u opbergen in een laptopkast of laptoplocker. Dat is een speciaal beveiligde, solide kast met meerdere opbergvakken.

De kasten zijn veelal uitgerust met stopcontacten, zodat elke laptop gebruiker de dag erna weer met een volle accu van start kan, ideaal natuurlijk voor op kantoor of in uw bedrijf! Zorg er verder voor dat uw laptop altijd een wachtwoord heeft zodat niet iedereen in uw documenten kan. Verander dit wachtwoord eens in de zoveel tijd voor optimale bescherming van uw laptop-inhoud.

Laptop fysiek beschermen

Maar buiten de inhoud, is het ook belangrijk dat u de laptop fysiek beschermd. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw laptop fysiek te beschermen. Denk bijvoorbeeld aan: Wilt u één van bovenstaande artikelen aanschaffen om uw laptop zowel fysiek als de inhoud te versterken? Vul in de postcodezoeker op onze website uw postcode in en bekijk welke verkooppunten er bij u in de buurt zijn!

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt