Een week kalender of agenda kiest u om deze redenen

Een weekkalender of een weekagenda is een zeer handig kantoorartikel om snel inzicht te krijgen in al uw afspraken. De weekkalender of agenda is per week ingericht en u heeft volledig overzicht in één oogopslag. Tegenwoordig gaat veel digitaal, maar bedrijven blijven de voordelen van een kalender, met name een weekkalender, benadrukken. Dé Kantoorvakhandel beschikt over een assortiment van 21.000 kantoorartikelen, waaronder diverse kalenders.
 

Weekkalender

Een kalender, welke niet hetzelfde is als een agenda, heeft vaak een vaste plaats. Zo hoeft u nooit lang te zoeken en kunt u snel zien of u beschikbaar bent op een bepaald tijdstip in de week. Weekkalenders worden voornamelijk gebruikt voor op kantoor om bijvoorbeeld de verjaardagen, bedrijfsuitjes of vakanties op te zetten. De weekkalender hangt vaak op een vaste plaats zodat deze voor iedereen in te zien is. Bovendien is het handig om er een blik op te werpen als u wilt weten welke dag het ook alweer is of om zaken over een aantal weken te plannen. 

Een weekkalender is ook erg makkelijk in gebruik voor thuis. Op deze manier kan heel het gezin zien welke dag het is en de komende planning voor die dag of de rest van de week. Het is ook gemakkelijk op te zoeken wat er bijvoorbeeld over twee weken is. Gemakkelijk plant u uw afspraken in en ziet u, of uzelf of de rest van het gezin beschikbaar is op een bepaalde dag. Iedereen kan erin kijken en weet meteen wanneer er ruimte is om wat te plannen. Dit kan ook gemakkelijk met een week plan agenda.
 

Weekagenda

Voor zakelijke of school afspraken wordt vaak een (week) agenda gebruikt. Deze is namelijk compacter en daarom ook handiger om mee te nemen. Per twee pagina’s heeft u meteen overzicht van heel de week. Week agenda’s zijn er in heel veel verschillende designs, vormen en maten. Een weekagenda kenmerkt zich ook door de dagelijkse uur indeling, meestal van 08:00 tot 22:00 uur. Op deze manier kunt u gestructureerd bijhouden wat u zoal te doen heeft op een dag en daarbij het tijdsbestek aangeven. Een week agenda heeft bovendien fijn beschrijfbaar papier, een maandkalender op elke pagina en extra ruimte voor notities. 
Een weekagenda voor op kantoor heeft een harde kaft en is makkelijk te gebruiken. Leg de agenda open op de benodigde week en plan zo uw afspraken in, met bijvoorbeeld de Brepols Kalender.

Meer weten over de diverse kalenders van Dé Kantoorvakhandel? Ga voor advies en aanschaf van kalenders zoals een weekkalender naar een kantoorvakhandel bij u in de buurt. U vindt deze via de postcodezoeker

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt